If everybody had an ocean

Jag och Gaby utanför Rimbo Kyrka, nyinkomna från Stockholm. Vi stod mitt på stora vägen och shakade våra ass av någon anledning.
Man ser egentligen ingenting, men musiken är bra och jag gillar att jag och Gaby är så coola.


Laughing my ass off

Det finns två saker här i livet som jag finner väldigt roligt.
Dolda kameran program och Nour el-Refai.



jag saknar sommaren.







Gotland 08

we are the titans, the mighty mighty titans

Jag hade ju hoppats på skolan idag men nejnej. Man skulle ju kunna säga att jag haft ett eget litet lov här hemma. Ett till höstlov liksom. Dock har jag inte kunnat göra annat än att ligga i soffan eller i sängen.

Jag skulle vilja tipsa om två saker.
Ett: En asskön låt som jag garvat åt idag. Här.
Två: Världens bästa jäkla film. Se den, för jag lovar att man blir lycklig av den :D Klicka här.
Såg den i natt men jag måst fan se den igen! Seeeeyaaaa


It was you I was thinking of.

Någon som anmäler sig frivillig att köpa glass och åka hem med den till mig? Anyone?

call out your name

Fan, jag kom inte iväg till skolan idag heller. Det finns ingen mat, inget bra på tv och ingen mat. Det enda som får mig att må bra just nu är The Replacements låt Here comes a regular. Och kanske mitt godis. Lite. Och Led Zeppelins Whole lotta love. Guuuuuuld.




Ett kilo smärtstillande, tack!

Visst, kalla mig pussy men jag måste klaga. Min hals is killing me!!! Föreställ er att ni tar en jävla massa rakblad, trycker ner dem i halsen och låter dem sitta där. Tänk hur många gånger man sväljer på en minut. Sen hur många gånger man sväljer på en timme. Sisådär ett antal biljoner gånger skulle jag väl tro. Tänk er sedan att ni lägger till en enorm smärta till varje sväljning, i en halv dag. Och inte nog med det! Någon verkade tycka det vore roligt att förstöra min talförmåga också. Har alltså gått omkring och hållit käften största delen av dagen för att i pricip inte svimma av smärta. (varför ekar pussy, pussy, pussyi mitt huvud?)

Anywhoooo, jag ska försöka gå till skolan imorgon. Det är inte kul att ligga i sängen till tolv med hjälp av en kinky ögonbindel Kim gav mig i födelsedagspresent. Inte heller lika kul att titta på filmer eftersom att jag nu har tittat på alla bra. Plus att jag saknar min underbara klass, mihi.

trouble in paradise.





Mysterium

Jag ligger i min säng med huvudvärk, halsont och illamående. Jag försöker plugga eftersom att jag har två inlämningar i veckan. Det är bara att kämpa på! Som belöning ska jag sedan titta på en film.

Sen har jag att problem, jag fick ju en kamera när jag fyllde år. Igår när jag skulle ladda in bilderna på datorn funkade det inte, kanske för att batterierna dog. Så skulle jag testa idag igen, men då var det ett annat minneskort i kameran. Jag har inget som helst minne av att jag bytt kort och alla andra nekar också. Så vart är mina fina bilder jag tog igår?

snööööö.

Det är snö upp till knäna, snöflingorna gör så att man knappt kan se något och jag är hemma ifrån skolan på grund av detta. Hur jäkla ballt är inte det!? Så var det för typ, vadå, 70 år sedan.
Så istället för att gå i skolan har jag varit ute i snön och fotograferat, legat i en snödriva och blivit jagad av både hund och människa. Sen kom Elina, hon är en insnöad lantis precis som jag. Vi kollade på Almost Famous, åt godis och skrattade åt diverse roliga moments. Imorgon har jag distansdag, very nice. Nej, time to sleep!

Go shorty it's your birthday

Hell yeah, jag fyller ju faktiskt 18 år idag. Ganska coolt faktiskt, jag kan ju göra massa grejer nu som jag inte kunde innan. Typ få livstidsfängelse som någon så fint uttryckte det idag.
Igår var alla buddies här hemma för att fira mig och Erik som också fyller år idag. Alla var så himla gulliga, blir fan alldeles till mig. Jag fick änglavingar, ett glittrigt spö och en "gloria" och Erik fick en kungakrona och ett svärd. Sen sprang vi omkring och lekte sagoväsen hela kvällen, iaf jag ;D Tack alla för de fina presenterna, älskar er alla så mycket<3

Just nu sitter jag och äter godisar som föreställer rosa flodhästar, de är ju så söta att man knappt vill äta upp dem. Annars har jag denna härliga dag varit ute i vårat fina vinterland och sen ätit så mycket tårta och mat med fina kusiner att jag snart spricker.

Dagens höjdpunkt var presenten från familjen. Nämligen min alldeles egna systemkamera. Jag är lycklig. Jag ska fota allt och alla, bara så ni vet. Nu ska jag måla lite och sen dra en slagg i min mysiga säng. Smell ya!




lalalala

Jag har just pratat med Gaby i telefon i 49 minuter. Känns bra, känns bra. Vi pratade om att jag ska till henne i påsk, Bombamela, en roadtrip till Jönköping (HAHA som kommer bli så grymt bra, GEEJ reunion #2) och massa annat. Jag ska boka biljetterna senare i veckan, då kommer det bli bekräftat och jag kommer gå som på moln.


Skogstokig

Okej, jag har många gånger undrat när faan N.E.R.D skulle masa sina gudomliga arslen till Sverige. När de gjorde det i somras på en festival och jag inte kunde gå kändes det jääävligt synd. MEN, nu kommer de tillbaka med en riktig konsert. OCH JAG HAR BOKAT BILJETTER!!! Äntligen, äntligen, äntligen. Just nu mår jag jävligt bra. Och den 8 december kommer jag må ännu bättre. Peace.


panic in her eyes

Jag sitter och funderar på exakt när jag kommer orka gå ner och göra mig i ordning så jag kan gå och sova sen.
Mitt liv är extremt ointressant just nu. Eller, som om det brukar vara något annat liksom, ha! Anywho, my point is att jag därför inte har något att skriva om. Jag kan lägga in bilder istället! Dessa bilder får representera att jag saknar teaterna typ eh jättemycket. Sen att vi alla ser lite geekiga hör ju bara till, hähä. (Och tro mig när jag säger att detta var de normalaste bilderna...)






hatar dig

Så fittigt jävla respektlöst att jag dör.

Sluta försköna svinigt agerande ffs

Alltså nu blir jag lite irriterad. 
Hittade ett inlägg där det står att det är helt okej att en kille kommer fram och tallar på en, eftersom att det är ett, citat; oskyldigt försök till kontakt.
Okej, hur fan kan det vara det!?

Säg att en kille vill få kontakt med en tjej men är osäker på hur han ska göra. Han kan antingen gå fram och prata med henne och säga något snällt, eller nej vänta, varför inte ta henne rumpan! För det är ju absolut det mest oskyldiga försöket till kontakt (ironi).
Att en kille tar till den vägen för att kunna prata med en tjej (vilket händer ganska så ofta) är fan idiotiskt. Att tycka att det är en helt okej handling är ännu mer idiotiskt. Speciellt när en tjej tycker det, om jag får säga det själv.
Längre ner i inlägget står det: Varför ska man vara hård, bitchig och aggressiv innan den andre har varit det?
Visst, snubben kanske inte är aggressiv, men fan, hans handling är extremt jävla kränkande mot en tjej.
Fan, han tar dig på rumpan eller på brösten i tron om att det ska leda till att du blir intresserad, det är varken oskyldigt, gulligt eller acceptabelt. Bara äckligt och nedvärderande att killar tror att det ska få tjejer på fall.



fel

Allt är fel. Du är fel, jag är fel, vi är fel.
Fel fel feeeel.

Fel.



Jag saknar Gaby. Fan ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar henne. Fuck vad jobbigt, jag vill bara att allt ska bli som förr. Fan Gaby det är ju du som ska hjälpa mig när jag behöver prata och bli peppad!!!

min ljuvliga fredagskväll...

...tillbringas tillsammans med en Geisha. Och då menar jag såklart en ätbar en, ingen sån där kurtisan ni vet, höhö.
För övrigt har lilla mamma bakat en kladdkaka men den får jag tydligen inte äta. Snacka om tortyr. 

På min födelsedag ska det inte vara några såna fasoner. Då vill jag ha en stor jäkla chokladtårta som är minst en meter hög. Helst ska den vara ihålig och när jag minst anar det ska det hoppa upp en dvärg iklädd mexikansk dress och sjunga Jag är en äkta mexikanare, med koreografi och allt såklart. Man fyller ju bara 18 en gång i livet liksom.


en typisk fredag i sam-laget

Idag gjorde vi en party-kalender i klassen. Det händer mycket nu, jag och Erik fyller 18 år nästa söndag tex. Då blir det fiesta fiesta. Sen är 21-23 maj 2009 uppbokat för då är det fest på Ljusterö. Det gäller att  vara ute i god tid.
Andra aktiviteter som försigått idag säger sig bäst på bilderna här nedan. Första bilden är bra fin den, Fennen, Ussen och eh... Sarren (jag skrattar på insidan). Va fan kan man kalla en Sara?

   


-Står det om de är tvättade?

Igår hade jag, Sara S, Habbi och Simon lite smått tråkigt i slutet av skoldagen. Vi satt övergivna i ett rum med endast en dator att underhålla oss med. Då berättar Sara om sin företagsidé. Hon ska sälja sexleksaker på plattan och kalla "affären" för Ståndet. Helt jävla klockrent. BTW så har hon patetent på det namnet så den som snor det namnet stämmer vi.
Så kom vi på att vi skulle försöka sälja sexleksaker på Hötorget istället för att inte tas för knarlangare eller nåt. Så medan vi satt och skrattade åt våran klipskhet så sökte vi på återförsäljare av leksakerna på internet. Vi hittade några bra sidor tills den ultimata idén slår oss. Begagnade sexleksaker.
Det var ungefär så äckligt att vi inte ville veta om det fanns, men nyfikenhet, you know. Så vi klicka in oss på blocket för att utreda saken lite närmare.

I samma ögonblick kommer vår handledare/lärare in i rummet. Sara skriver in begagnade sexleksaker i sökrutan och läraren står och ser lite fundersam ut. Till en början står hon i bakgrunden, tryckt mot dörren. Vi misstänker att hennes visit hade en anledning men hon stod där tyst och tittade på. Vi berättar för henne vad vi håller på med och hon skrattar lite. När jag sen säger "Vilka lägger egentligen ut BEGAGNADE sexleksaker?? Skriver de typ: Nu har jag haft gamla Bettan i 20 år och det är nu dags att föra henne vidare. EU!" Då börjar läraren skratta högt. Sen säger hon med en neutral röst: De är säkert rengjorda. HAHAHA. Efter massa skratt och lite sökningar sätter sin läraren vid mig och säger att hon skulle vilja veta hur det går för oss på projektet. Sen ska hon berätta för oss hur en projektplan ska se ut. Då händer det.
Hon säger: Bäst är att börja bakifrån och jobba sig framåt.
Det tar ca 5 sekunder innan hon börjar asgarva då hon inser vad hon sagt. Efter det ligger alla och skriker av skratt och tårarna sprutar. När hon sen ska försöka förklata projektplanen en gång till genom att helt omedvetet säga det bästa är att börja från ena ändan så kan ingen av oss andas. Jag ser att läraren faktiskt har tårar i ögonen av skratt vilket är ännu roligare. När alla sen lugnat ner sig och hon lyckats berätta för oss om planeringen reser hon på sig för att gå, torkar sig runt ögonen och säger: Det är ju nästan så att man får astma av det här.
Frrreakshooow!

...and some really bad eggs

Idag när pappa kom hem sa han till mig: Idag har jag köpt en present till dig, och du har ingen aning om vad det är. Du har inte ens tänkt den här tanken!
Okej, alltså när någon säger så där blir man ju omåttligt nyfiken. Om jag inte en tänkt i de banorna blir det lite svårt att gissa...
Men det betyder alltså att det varken är en egen lägenhet, resa till Västindien, en gata uppkallad efter mig eller en systemkamera. Hmm! Då har jag fan igen aning om vad det är.

photobooth


yääääs nu vet jag vad jag ska vara på maskeraden xD
fast det är en hemlis tills jag är hundra procent. om nån nu ville veta vad jag skulle vara liksom.
nu ska jag sova, byyyye.

P.S. en bra låt är The Microphones - Glow part 2. Sketa bra!

just blow us away.

På de fem timmar vi hade nationella idag lyckades jag inte bara skriva en uppsats utan även tappa bort min mobil och dricka en skitäcklig energidryck som smakade resorb. Att jag tappar bort saker är ju inget nytt men fan, aldrig med energidycken Powerade eller vad den nu heter.

Efter uppsatsen tog jag mod till mig och bestämde mig för att gå till bilden och se djävulen aka bildläraren i vitögat. Det hela är en lång historia men kort och gott kan man säga att jag har en målning att göra klar och jag är ju inte liiite försenad så jag misstänkte att läraren skulle vara pissed på mig eftersom att jag kan få MVG. (Mina grunder till denna misstanke är för att hon var ganska sur på mig innan skolavslutningen eftersom att jag nästan slarvade bort ett MVG.)

Jag tvingade med mig David, Erik och Ibbe men de var inte till så mycket stöd som jag hade hoppats på. Så medan vi går den extremt långa vägen till bildsalen ser vi hur hon kommer ut från estet ca fem meter framför oss. Mina vänner, det var första gången jag fick uppleva frasen paralyserad av skräck in real life. Medan Erik väser till mig att  jag ska ropa på henne står jag där och glor som ett fån och får inte fram ett endaste litet ljud. Jäkla fjolla tänker ni. MEN, ni har inte sett min bildlärare när hon plockar fram mördarblicken. Jag trodde seriöst att jag skulle dö. Efter att David puttat mig fram hela vägen till bildsalen stannar jag upp igen. Då kommer läraren tillbaka och ser oss stå där och hänga som ena jäkla idiotas. Som tur var så var hon inte alls sur!! Jag ska dit och måla imorgon... MVG here I come!

Stirrleken is tha shit

  

Bara för att jag och David är fett coola!

undrar bara..

Det finns ju en hemsida där man kan ladda upp en bild på sig själv och se vilka kändisar man är lik. Jag testade att göra det nyss. Och så kommer det upp masssa kineser!! Har jag så små ögon? Aja, jag får trösta mig med att Adriana Lima kom upp också. Jag kan ju leva i min låtsatvärld och tro att jag är lik henne.




Uppdatering: Hahahaha när jag jämförde med en liten tjej kom det upp massa gamla kinesiska gubbar. ASKUL hahahaha.

Nu har jag testat en till bild. Fler kineser! Och supermodeller... Eh hmm.. Jag har nu blivit liknad Heidi Klum, Reese Witherspoon, Josie Maran och typ några igen från bilden här ovan. Vadå så jag är alltså typ extra lik Tiiu Kuik och Ueto Aya vilka de nu är. Har jag kinesisk släkt?

Vad vet ni om mig egentligen? Ha-ha-ha?

Det här är ju lite kul hörrni! Gjorde Jennifers och blev lite sugen själv.
Hur väl känner ni mig egentligen? Klicka

Jag pissar på kassörskor.

Fan jag kom på en grej som gjorde mig sur när jag var i stockholm i söndags. Varför är det så jävla svårt att vara trevlig när man jobbar i kassan? Man har en enda jävla uppgift, slå in varorna och ta betalt. Är det då så jobbigt att klämma fram ett leende och säga HEJSAN och HEJDÅ.

Värst är det i matbutiker. Där sitter det en massa bittra, uttråkade tjejer i samma ålder som mig som inte bryr sig ett piss om kunderna eller hur deras jobbinsats ser ut. Och nu menar inte jag att alla ska förvandlas till fanatiska jobb-freak. Det är inte min poäng, vad jag mer syftar på är respekt. Hänsyn liksom.
Jag råkar faktiskt själv jobba i kassan på en affär, kanske är det därför jag reagerar? Jag förstår inte hur de inte bryr sig ett piss om hur jäkla nonchalanta de ser ut. Jag menar, senast förra veckan var det en kille som satt och smsa istället för att låta mig betala. Nej nej, istället fick jag snällt vänta medan han smsade klart. Jäkla pissare.  
Visst, jag kan också rätt ofta vara uttråkad när jag sitter i kassan på mitt jobb. Men inte fan suckar jag fram ett självmords hej eller tittar på alla möjliga ställen istället för på kunden förutom när man är tvungen.
Jag skulle få sparken direkt. Plus att det liksom strider mot... människans natur. Hahaha. Nej men seriöst, är det så svårt att säga le och säga hej istället för att mumla och se sur ut? Se lite jävla glad ut så är jag nöjd sen.
Förresten så är jag en sjujäkla bra kassörska. Sådeså.

Läs.

Okej, nu tar jag upp en grej till om den där underbara bloggen.
Men shit, det var länge sen en text berörde mig så mycket. Jag fattar inte hur hon vågar!!
Läs mänska! Det är långt, men så fan värt det.
Klicka här, jag fick mig iaf en tankeställare.

ingen jäkla fjolla

En av mina favortitbloggar är från och med nu Hanna Fridéns blogg. Jag har läst den då och då men nu är det ett faktum. Det hon skriver är rått, uppseendeväckande och grundat på hennes egna tankar och åsiker som för det mesta är jävligt roliga men även allvarliga. Och alltid lika träffsäkert. Tack vare att hon skriver så grymt bra är jag nästan säker på att hon skulle kunna göra vad som helst intressant. Och jag blir verkligen glad när jag läser ett inlägg som verkligen får en att utropa något som Fy faan vad bra eller nåt liknande.
Fan, testa att läsa en blogg som handlar om bajs, sex, konstiga jobb, narcisism, såriga knän, knäppa gulliga outfits och ja, you name it utan att garva sönder.

Men va fan, nu får det vara nog med beröm. Det är helt enkelt en blogg som kickar ass.  
Hennes blogg hittar ni här.
Och ett najsigt inlägg hittar ni här (<---rekommenderar att läsa hennes svar från 10 november på en korkad kommentar, klockrent!!)

Tack och adjöss.
 

Strippa eller duschdraperi?

Hoppsan, fick lite ryck i morse när jag fick reda på att det skulle ställas till med maskerad. Jag är fett taggad. Men jag har lite smått ångest över vad jag ska vara, helst vill jag va något som kräver en peruk, det är coolt. Och ja, jag har blivit mobbad för mitt engangemang redan.
För övrigt är jag helt såld på den här låten.


Anna Ternheim - What have I done

oh yeah

JAG SKA PÅ MASKERAAAAAD AHA-AHA-AHA-AH


Oh aaaaaaannaaaaa

Sitter här i skolan med Pernilla och dampar loss på allt och alla. Riktigt spännande. Sen bygger vi upp förväntningarna inför Bordell-Sam. Det ska bli ännu mer spännande.

don't wanna touch you but you're under my skin

Åkte till stockholm med Jonatan idag. Handlade en jättefin kavaj på Beyond Retro och en tröja på Monki. Sen fikade vi på Muffin Bakery. Jag tog brownie-cheesecake, shit jag borde trappa ner med det onyttiga. Nu sitter jag och lyssnar på Anna Ternheim och funderar på att rita något..
Tidigare idag fick jag nervöst sammanbrott då tvn hackade sönder precis när One tree hill började, det är fan inte bra att vara så besatt av en serie. Nej nu jävlar ska jag göra något av resten av denna söndagskväll. Peace out!


blow your breezy charms around me

Den här låten har jag haft på repeat den senaste timmen. Hittade den idag och tycker att den är finfin. Nu blir det chokladglass med browniebitar!


you'd feel the hot blowing rock filled winds


Fotona kommer från lookbook.nu.
Btw så tycker jag att killen ser ut som Seth Cohen, helgullig ju.

Oh Anna, drop me off a cliff.

Idag har jag åstadkommit ganska mycket faktiskt.
Jag har trashat ett par pantihoes, läst nya Elle och klappat mammas symaskin. Jag ska nämligen sy lite på den inom en snar framtid om allt går enligt planerna.
Sen har jag även varit och handlat med mamma och pappa på Ica. Jag lyckades få dem att köpa glass, jordnötssmör, kinapuffar, hallon och äpplen. Min charm är oförneklig. Nu har jag just ätit en brakmiddag och fått vatten över hela mig. Hur då undrar ni, jo, mina kära pappa "råkade" hälla vattnet i mitt knä så det plaskade härligt på stolen. Nemo problemo för mig, jag har strumpbyxor som torkade på bara några sekunder. Den blåa och vita uråldriga stolen däremot är inte mitt problem!


Oh what do you care

Igår hade jag sällskap hemma i form av mina fina vänner. Började med att jag och Therese sprang runt och städade undan det värsta i det åter-nyinflyttade huset. Sen kom Sara, Valen, Desse, Erik, David och Ibbe och tv-spelandet var i full gång. Efter ett tag åkte Sara och Val hem med bussen och eftersom att jag bor in the middle of nowere så följde Desse och jag med dem den mörka vägen till hållplatsen. På vägen hem ägnade vi oss åt att skrämma upp oss själva om allt möjligt. Det finns många saker som kan skrämma skiten ur en på landet. Galna vildsvin och älgar till exempel. Eller typ psykotiska mördare. Klockan två åkte alla hem och jag däckade i sängen.
Tack för en härlig kväll fuckers <3333


gamla godingar.

Satt av någon anledning och kollade in gamla bilder på bilddagboken och hittade extremt roliga bilder på min kära klass. Så jag var ju bara tvungen att ladda upp dem på facebook. Så kära klasskompisar, känn er träffade och kika in på facebook snabbt som satan. Älskar er alla haha<3


mina små pluttar


Jag älskar mina kusiner<3
Det är inte varje natt man tar med sig en filt, lägger sig på en frosttäckt brygga och tittar på stjärnorna tillsammans.



äkta kärlek

Fina, fina Pharrell men sin fina, fina röst. N.E.R.D. for life.


N.E.R.D -Sooner or later live. Lite taskig ljud men vad gör det.
Det är äkta, nära och fucking underbart.
Man bara måste älska början.

Framtiden är säkrad.

Jag och Elina har kommit på det!
Vi ska bli upptäcksresare. Elina vill filma reseprogram, på så vis slipper hon stå framför kameran men ändå vara med på resan. Och jag vill vara programledaren som utsätter sig för massa knäppa grejer. Vi har redan börjat planera hur vi ska få komma med i När&Fjärran, nämligen genom att göra ett reportage nästa gång vi åker till Israel. Göra lite wild&crazy stuff liksom. Sen skickar vi in det till tv, kommer med i När&Fjärran och vips, så har vi ett eget reseprogram. Kan inte slå fel liksom.



Trasher

Eftersom att Sara klagar på att jag inte skriver tillräckligt mycket får jag väl se till att ändra på det då :P
Idag har jag pluggat skiten ut samhäll c. Min hjärna håller på att explodera, min nacke gör ont, men jag kan nu ganska så mycket om landet Kina. Redovisning imorgon, god help me. Har även tittat på program och kurser på universitetet, det enda jag kan säga är: skrämmande. Jag har ingen aning om vad jag ska läsa, eller ens vad jag vill bli. Eller när jag ska börja på universitetet. Ska jag börja direkt efter gymnasiet? Eller göra annat något år?  

Nu har jag bara ett enda problem kvar. Hur jag ska avsluta dagen.
Antingen tittar jag på House, går och lägger mig, sitter kvar vid datorn eller typ.. fortsätter plugga...


Hemma

Farväl Norrtälje, god dagens Rö(v).
Vad finns att säga, det är inte varje dag man tvingas lämna civilisationen för att flytta tillbaka till den byhåla man en gång lyckades slå sig fri ifrån. Fast visst, den har sina fördelar.
Jag har ett eget rum igen, tack och lov. Men det blir inga mer promenader med Desse till McDonken eller runt hela Norrtälje. Eller någon snabbis ner till centrum. Nu måste jag rusha till bussen var eviga dag istället.
Nej nu klagar jag lite väl mycket.

Något positivt då.
Jo, jag och Elina satt och mindes Israel på väg hem idag. Vi pratade om Leo och hur korkat det är att råka skjuta en kamel. Och såklart om Eilat, kvällen med Yaniv och Shahar, Hod HaSharon och falafel-stället. Fan vad härligt det var att sitta där och minnas allt igen. Jag skrattade, fick tårar i ögonen och kände en stark längtan efter Gaby. Vi kommer inte ses förrän om ett halvår, fy satan vad långt.


Utmanad

Jag blev utmanad av Jennifer 

Regler :

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem


7 saker om mig!

- Jag tappar konstant bort saker. Nycklar, mobil, matkort osv.

- Jag är mörkrädd och skrämmer upp mig själv som fan när jag är ute ensam på kvällarna. 

- Är rädd för djupt vatten (jag får panik), vrak och alla lik och annat äckligt som ligger på bottnen. Filmer & bilder med vrak klarar jag inte av att titta på.

- Jag brukar tänka på engelska.

- Jag har en ohälsosam relation till Scrubs då jag i princip kan det mesta från serien.

- Jag ogillar att prata om känslor

- Jag älskar att spela tennis men blir förbaskat arg när det inte går som jag vill.  

Och nu ska jag utmana 7 (men eftersom att jag inte känner så många som bloggar får det bli 5) nya

Sara
David
Erik
Pernilla

Sofie


RSS 2.0