BORING


foto: moi

Jag är ensam hemma - och har megatråkigt. Jag har gjort att man kan göra när man är ensam hemma. Kollat på film. Dammsugit. Diskat. Gått ut med hunden. Ätit. Pluggat. Stirrat in i väggen. Vad mer kan man göra.. Yoga? Tortera insekter? Rengöra toaletten? Ååååååh vilket dilemma.

Mode för bondekvinnor. Typ. Ka

MMS

Mode för bondekvinnor. Typ. Kanske. Eller nåt.


We Go Rock'n'Roll

Jag och Elina funderade på en sak i torsdags. Vi undrade om vi fortfarande hade muskler nog att gå upp i brygga. Så vi testade. Här har ni resultatet. Plus att jag gick runt med en bh utanför tröjan. Men det behöver ni inte tänka på mer.


varför?

Jag lånade Elinas minneskort till kameran idag/igår. Så laddade jag upp bilderna på datorn idag och så kom det med massa andra bilder som låg på kortet sedan innan. Däribland bilderna ifrån resan till Israel. Jag tänker att, men de här har Elina redan gett till mig så de raderar jag. Då händer det. Jag ser bilder som är helt okända för mig. Huh, bilder som Elina inte gett till mig, tänker jag. Och mycket sant. Upprörd blev jag!
Alltså. Kan någon förstå varför hon valt att inte ge mig de här bilderna? Seriöst.




JAG HAR ORGINALET

För er som inte läst Pernillas eller Eriks blogg kan jag berätta för att de lagt ut en bild från i förrgår (eller när det nu var) när vi skrämde folk i korridoren genom att stirra på dem. Och nu tänkte jag berätta en liten hemlighet för er. Bilden är en kopia. That's right. Det är en manipulerad bild. Jag, däremot, har orginalet.

Kopian:


Orginalet:

MOOD

Jag kom att tänka på en rolig grej som Sara sa i fredags. Hon sa:
Simon, är det kul att ha en snopp?

Det tycker jag var jävligt kul. Mihi. Sara är gullig<333

du är fin, fin är du

Häckar som slingrar sig runt hus kan vara riktigt knepiga. Speciellt om man vill komma igenom dem. Elina ålar i snön, jag hejar på för att sedan snurra mig igenom medan taggarna slet i mitt hår. Man skulle kunna säga att det alltid lurar ett litet, litet äventyr runt varje hörn när jag och Elina är tillsammans. 
Sen kan vi sitta i hennes rum i evigheter för att lyssna på världens bästa musik och prata om massa saker eller bara vara allmänt galna. Tänk vad bra musik kan göra med en egentligen. Glädjen sprider sig i hela kroppen och man vill bara hoppa runt och sjunga, springa och skratta tills magkramp infinner sig. Så kände jag mig igår. Då börjar man längta lite efter sommaren med sina fina dagar, bra musik och vackra människor. 


Jag ville bara säga att jag...

... pillar på mina naglar.
... vill ha pez.
... är jätteglad för att jag ska på Mando Diao
... just har pratat med Elina på telefon och vill åka hem till henne och vara galning.
... har snott Jonatans hörlurar två dar i rad utan att han märkt det.
... längtar till kryssningen.
... har blivit beroende av gamla Beverly Hills serien.

God natt.

you look so fine and I really wanna make you mine.

Jag sitter i skolan och lyssnar på hur Simon sjunger cause i got high. Intressant...
Min buss går snart så då jävlar ska jag....tvingas gå hem. Inte kul!!
Annars har jag idag pluggat turism och resor och lite sam fucking c. Nu är jag skithungrig men det funkar.
Blev glad när jag såg min lilla pralin idag, nämligen Elina. Hon fyller 18 år idag och jag har gett henne lite rosor. Fast det är dåinte allt hon ska få. Nu ska jag packa ihop den här datorn och dra åt helvete. kräm på er.

Sundin Productions presents... David meets 2girls1cup.

Vem är mitt nästa offer? Jo, David såklart. Även han har en fin inställning till det här med bajsporr. En lite väl ivrig Emelie och en mycket spänd David ("jag har klickat för helvete!") med Erik, Stina, Sara och Habbi i bakgrunden som stöttar så fint. Sen är det värt att poängtera Davids första reaktion av det hela vilket är mycket bra.
Alltså, ge videon lite kommentarer för fan.



DROP DEAD GORGEOUS

Jag har fått en grej för Gustaf Norén. Lägg till lite pez på det så jävlar. Läckert.



HELLO


foto: härifrån

Imorgon ska jag klippa mig. Mycket bra.
För övrigt älskar jag den här bilden. I sommar ska jag gå runt så här hela tiden.
Stora tröjor och tjockt hårband is the shit.

CHANGES

Jag, mamma och pappa var på visning för en lägenhet idag. Då jag gillade lägeheten gällde det att utrota alla tänkbara hot. Jag funderade på att säga till alla att det spökade där men droppade den tanken efter ett tag. Istället gick jag och stirrade utmanande på alla. Jag tror det funkade. Nu vet de garanterat vem det är som bestämmer.


GTA

Idag har jag spelat GTA. Jag blev jagad av polisen, fick bilen att börja brinna och hoppade ut ur den i rasande fart, mitt på motorvägen. Feta coolt.

LYCKOPILLER



Konserten blev så jäävla bra. Fan vad lycklig jag är. Och lättad. Och ledsen - att det är över. 
Medan jag stod och tittade på banden tänkte jag: Snälla, sluta aldrig spela, det här är världens bästa kväll. Live-musik är fan en av de bästa sakerna i universum. Speciellt när man är så nära dem som står på scenen, precis som det var nu. Glädjekick. Jag ville bara springa runt och pussa och krama på alla.
Snart får jag bilder ifrån fotograferna som var där. Jag kan knappt vänta!!



TOXIC

Influensan-är-inte-kul. Men det blir bättre när man har en mamma som bakar morots-och äppelmuffins och müsli. Gott.
Imorgon är det intervju-time prick klockan 10. Jag är liiite nervös. Men bara lite. Nu ska jag skriva klart ett artigt brev till politiker. Puss&kräm


Min favoritmössa - vart tog du vägen?

muahahahaha

Dålig humor, jag vet. Or do I....? Moahahaha lite kul är det iallafall.


sjuuuuuk

Jag är sjuk!! Fort gick det också. Vet inte hur fan det gick till. Mådde prima i fredags, var frisk som en nötkärna you know. Vaknar upp lördagmorgon och känner att min hals är ihopsnörd och torr som en öken. Går till jobbet, får huvudvärk, hostattacker och blir illamående. Väl hemma igen ligger jag död i soffan/sängen och har inte kommit därifrån än. Har plöjt igenom halva O.C säsong 2 nu. Snart kommer mammas kompisar på middag, och där kommer jag sitta. Med trassligt hår, röda ögon, hostattacker och en tröja som är större än mig själv. Man kanske borde ta sig ett bad innan?
Tyck synd om mig, någon?

Sundin Productions presents... Therese meets 2girls1cup.

Alltså. Någon av mina kära klasskompisar kanske minns när jag för flera månader sen tvingade er att titta på en pervers video för att kunna filma era reaktioner. Well, jag tycker att det vore kul att lägga ut dem reaktionerna nu. Vissa är bra. Riktigt bra. Med skrik, kväljningar och glåpord. Trots att musiken från videon ger en hemska flashbacks från då man själv såg filmen är detta good stuff. Videorna kommar dyka upp lite då och då inom den närmsta tiden. Erkänn att ni knappt kan vänta tills eran video kommer upp, ni vet vilka ni är!

Therese får bli mitt första offer. Hennes reaktion är fin. Hon blir äcklad, kallar mig sjuk i huvudet och gör fula grimarser. Jag gillart.


snödrivor



Idag har jag sprungit runt mest hela dagen. Jag och några till har delat ut studentmössor till alla treor i hela skolan. Ett möte på U-huset gjorde mig och Sara klokare över hur konserten kommer se ut. Vi drack kaffe och te medan vi skrattade åt de ganska så annorlunda personerna som jobbar där. Sen sprang vi runt och satte upp affischer lite här och var i Norrtälje stad. Snön piskade i ögonen, axlar smärtade och världens jobbigaste tejp gick oss på nerverna. Men upp kom dem och nu sitter man här hemma, med massor av plugg som ska göras. Helt underbart.

LITEN

Förvirrelse. Ilska. Ensamhet. Tårar. Frågor. Saknad. Minnen. Kluven. Tillbakahållen. Osäker.

jag saknar dig så mycket att det gör ont.



När jag pratade med Gaby senast lovade jag att berätta om en kär vän jag hade som liten. Vi var väldigt fästa vid varandra. Jag och min vän. Vi gjorde mycket tillsammans. Men så en dag bestämde min vän sig för att försvinna. Det tog ett tag innan jag förstod att min vän var borta, jag sörjde ett tag. Men livet går vidare som bekant, och nu saknar jag inte min vän alls.

Emelie och Gaby sitter på Sport Camp tillsammans. Små, mobbade och fula. Jag kommer aldrig glömma bilresan från Tel Aviv till Hagor när vi skrattade så vi grät åt det. Och aldrig aldrig aldrig ska jag glömma dig.

Look! It's a cock, but smaller!

Idag tycker jag att jag har åstadkommit väldigt mycket.
För det första gick jag upp tidigt och gjorde brakfrukost. Sen fick jag en snilleblixt. Jag ska åka på språkresa i höst.
Jag ska åka på språkresa i höst! Till London. Åååh, jag har planerat hela dagen.

Men min kreativitet tar inte slut där. Jag har bakat kakor också. Med chokladbitar i. Så har jag gått och ätit på såna hela dagen.

Imorgon är det dags att sätta upp affischer för konserten och kanske sälja lite mer biljetter. I like. Snart ska vi bli intervjuade av Norrtelje Tidning också, daaamn we are hot!

Innan jag avslutar det här inlägget vill jag bara påpeka en grej. Det roliga med rubriken. Jag börjar ju flina varje gång jag hör den repliken. Någon som vet vilken film det kommer ifrån?



RSS 2.0