Go shorty

Det åskar och jag ska ut och plocka blommor. För JenniferMyLovah fyller 19 idag. Så det blir RimboBimbo för hela slanten snart. Annars har jag idag gjort lite Hultsfredspackning, druckit iskaffe och skaffat mig ett Flickr konto. Den var ni inte beredda på va? Klicka vettja



skrattretande

är det bara jag som tycker att vi ser ut som retards allihopa på studentkortet? HAHAHAHA

.





alone

jag är lost. som fan. kan det inte hända något snart!? orkar inte sitta på jobbet och dö av värmeslag, komma hem och inte ha tid för speciellt stora händelser innan jag måste sova och gå upp för jobb igen.
jag vill till hultsfred nuuuuuu. då kommer det minsann hända saker!

sen vill jag bli av med mina jobbiga drömmar också. (mina ANDRA drömmar, inte knasdrömmarna, men de är lika förjävliga de) ni vet när man drömmer något som sedan sitter i skallen hela dagen och som får en att tänka och känna massa. usch. och det är inte alltid mardrömmar, de bara suger helt enkelt.         det finns så mycket att säga som liksom inte går att säga.

jag behöver nog en semester... he.he.

I natt genomled jag ännu en av mina underbara specialdrömmar. Jag vet inte riktigt vad man ska kalla det, liggandes/sittandes version av gå i sömnen kanske. Jag är i princip vaken och innehåller för det mesta tron om att jag har folk runt omkring mig. En gång efter att ha varit på en fest gick jag hem, somnade och sedan "drömde" jag att alla från festen var i mitt rum och jag kände mig jättefånig som låg i sängen. Nej jag är inte galen. Så jag sätter mig upp och håller på, jag tror jag pratar också. Anywho jag har jobbat i kassan hela veckan och i natt satt jag i sängen och trodde att jag hade kunder. Så varje gång jag fick en ny kund satte jag mig upp och letade efter den här blippern som läser sträckkoder. Tänkte massa saker som att man inte kan ha nattöppet -inte ska jag behöva jobba nu heller! Sen tvingade jag mig själv att inse att det inte fanns någon dator eller blipper i mitt sovrum så jag kunde faktiskt inte jobba utan borde istället sova. Vilket jag gjorde.

Så, nu vet ni vilket jäkla freak jag är. Bra att vi redde ut det.

bara för att

Två saker blir jag irriterad på. (Av miljoner saker)
1. Folk som ringer någon och säger "Hej, det är jag." Vem faan är jag? Varför tror man att man ska veta vem Jag är?
2. Folk som tror att facebookstatusen är en mini-SMHI: "Idag kom det 5 cm regn och åskade i ca en timme." "Solen skiner, gud vad härligt." "Lite fukt i luften, ska handla lite bullar snart." INGEN BRYR SIG. Man har antagligen liknande väder själv och om man inte har det så bryr man sig ändå inte. Om det möjligtvis inte gäller en semester.

RSS 2.0