Vi har 14 miljoner nördar i världen.

Min lillebror har blivit en nörd. Han, liksom miljontals andra, har blivit beroende av World of Warcraft. Jag hoppades verkligen att han inte skulle bli det. Ni vet, en sån där som sitter med Jolt colan för att kunna stanna uppe hela natten. Tack och lov har det inte gått så långt att jolt colan har plockats fram, än. Om det gör det... får han byta efternamn.
Jag försöker verkligen förstå när han försöker berätta för mig att hans Warrior har en Paladin och att en annan Warrior slog honom, bara för att han var i level 80 och lillebror bara i level 2. Varje gång han säger något sådant, tror jag att han härmar någon som hånar WOW eftersom att allt bara låter så himla weird. "Aha, nu härmar han Björn Gustafsson från Parlamentet", tänker jag. Sen slår det mig att han är allvarlig. Alltså, jag känner att jag måste ingripa, innan det går för långt. Så nu försöker jag övertala honom att köpa Xbox 360 istället.

Bror sa just till mamma: Emelie och jag har gått igenom lite vad som är bra och dåligt med de båda, mamma.
(Vilket betyder: Emelie har gått igenom allt bra för Xbox 360 så att hon förhoppningsvis kan få spela lite GTA inom en snar framtid.)

danger danger



Gosh, han är  ju farligt snygg.
 Lite lik Johnny Depp är han också. Or the other way around.

Update: Enligt David borde jag skriva: Han var snygg och han var lik Johnny Depp. Vilket jag kan hålla med om, MEN, jag menade faktiskt att han är snygg och lik Johnny Depp på det här kortet, fast det kanske inte gills.
Fast han var ju snygg annars också. Och lik Johnny Depp, om jag tänker efter.
Okej, jag ska sluta svamla nu. Adjö.

should i listen or let it go

När jag kommer ifrån den här ociviliserade snökulan ska jag åka till Stockholm på stört. Jag ska köpa saker bara för att jag kan. Jag ska köpa massa filmer, massa kläder, och jag ska för en gångs skull inte tänka på pengarna. Jag har fått massor i julklapp. Fast det mesta ska jag spara.

Vet ni vad jag kommit fram till? Russin är djävulens verk. De förstör verkligen maten när de ligger där som små gele-bajskluttar och smakar skit. Det värsta är när det ligger i maträtter som man minst anar att ett russin ska ploppa upp. Som tex i sallader. Vem faan lägger russin i sallader! Eller i bullar, det är fanimej bara elakt. Fast det värsta är ändå de människor som bestämmer sig för att ösa ner massa russin i lussebullarna. Så ligger dom där, likt små minor som bara väntar på att bli stoppade i munnen och ge mig kväljningar. 
Jag hatar russin.


vart är min leksak?

Jag är djupt upprörd. Min pez-leksak är försvunnen. Puts väck. Gone. Seglat iväg. Gått under jorden.
Nu kanske ni undrar vad en nybliven 18-åring har att göra med en pez-spottande leksak. Det råkar vara så att jag är besatt av pez, trots att det är godis för barn som fortfarande har mjölktänderna kvar.
Jag har just varit och laddat upp med ett nytt lager pez (det är inte varje dag man bor bredvid en affär med pez leksaker och pez godis!) för att lägga in dem i själva "leksaken", jag hoppas ni fattar vad jag menar med det. Men nu kan jag inte hitta den! Det är abslout förfärligt. Jag är förkrossad, på riktigt. Jag måste gå och vända på soffan en gång till. Hejdå.

Lindvallen

Ja nu sitter jag i en stuga i Lindvallen. Det är snöstorm ute, ganska nice faktiskt. Hjälper julkänslan på traven. Dock har vi ingen gran, men jag har försööökt att ordna det problemet.. Men låt oss säga att mamma och pappa förbjöd mig att göra det jag erbjöd mig att göra. Man ska aldrig fråga, bara göra det!!
Nu ska jag snart äta pannkakor och fortsätta titta på Grinchen. Även om den är på svenska så är den helt okej. Byye.

one day to go

Alltså, jag borde ju egentligen sova för jag är sjukt trött. Men jag orkar inte ta steget till att lägga ifrån mig datorn och sedan borsta tänderna. Jag skulle behöva ett handfat i mitt rum. Fan, när jag blir stor ska jag bo i ett enda rum. Och så ska jag ha en stol med hjul så jag kan rulla runt till allt istället för att gå. Eller..... en säng på hjul som jag paddlar mig fram med. 

Aaaargh, något som irriterar mig något enormt. Min meddelandesignal. Början av min väckarklocka låter exakt likadan, vilket gör det hela ännu värre. Den är så uttjatad att jag får rysningar varenda gång. Jag vill slänga in fanskapet i väggen när jag hör det där mongolida pipet. Och nej, det finns ingen annan ringsingal, som är acceptabel.


gammalt inlägg

Tittade igenom min gamla blogg och hittade ett lite roligt inlägg. Jag kan fortfarande tycka att det är en ganska bra idé. Roliga bilder i mitt huvud.... Ja.
Tryck HÄR.


julshopping

Idag efter skolan åkte jag till Täby centrum med Elin, Sara, Therese och Stina. Elin har ju tagit körkort så vi glassade fram i hennes GTA bil. Fett grymt. Det var ju meningen att vi skulle julhandla med de flesta hittade saker till sig själva, höhö. Jag köpte tre tröjor och ett par svinvarma skor (helt otrolig, Elin slängde fram ett par skor, jag gillade dem, köpte dem. Tog tre minuter). Men jag fick minsann ihop lite juleklappar också.
Jag träffade även Nina och Ayalah och A blev jätteglad när jag berättade att jag skulle till Israel i april. Nina skämtade om att Ayalah redan hade börjat fundera på vad som skulle lagas till middag, haha gulligt. Jag längtar jättemycket efter allt och alla. Nina åker ner på söndag, jag är gryyyymt avundsjuk.


Nu ska jag kolla One tree hill, peeeeace out!


Lycka!

Äntligen, ikväll hände det för andra gången i mitt liv. Jag bokade biljetter till Israel!!! Den 8 april åker jag och Elina till Gaby i en hel vecka. Fy faan vad skönt det ska bli!! Förhoppningsvis får vi bo på hennes internatskola, det skulle ju vara superroligt. Åh, jag är så glad så jag har studsat runt hela kvällen och bara pussat på alla.


En lite sen berättelse om lucia...

Jag har ju för tusan glömt att berätta om min hemska lucia-upplevelse.
Under estets luciatåg bestämde sig lucian för att hata mig. Jag stter och tittar rofyllt på den ännu mer rofyllda lucian. Då, helt plötslig, riktar hon sin blick mot mig. Det var en mordisk, genomborrande zombieblick. Det  var uppenbart att hon ville åt mig. Skrämd till livet vände jag mig mot Pernilla som satt bredvid med. Jag förklarade situationen för henne men hon skakade på huvudet och försäkrade mig om att jag sett fel. Hon såg ju att lucian inte tittade åt mitt håll. Men sen utropar Pernilla att jag har rätt, nu tittade hon på mig!!
Jag inser ju att jag gjort något för att förolämpa den här helt okända kvinnan. Det enda jag kan komma på var att jag råkade skratta när det var knäpptyst i salen sekunderna innan hon skulle läsa sitt tal.
Men det kan hon väl knappast bli sur för. Elleeeeeer? xD




It's payback time!!!

Det är på tiden att någon gör det här nu alltså. Många av oss har blivit drabbade.
Men nu är det över, jag gör våran röst hörd. Förtrycket är över, Erik goes down. Det är dags för sanningen.



Bilden kan få oss att tro att Erik är av kungligt blod. Men ack så fel. Enda sedan han fick kungakronan och svärdet på sin födelsedag har han förändrats lite... Omgivningen börjar fundera när Erik nuförtiden ibland öppnar dörren, går till affären och festar med denna outfit. Vart kläderna kommer ifrån, är det ingen som vet.




Bilden här nedan visar Erik efter sitt första besök på Mobergs. Här känner han sig mest hemma, i duschen. Där kan han piggna till igen efter en hård kväll ute på krogen. Här har han slängt av sig partyskorna för att bli sitt gamla vanliga jag igen. Ni ser ju här att han inte är vid sina fulla sinnens bruk, men det är bara för att han inte tagit duschen än. Då skulle ju jag inte varit där inne och tagit bilden fattar ni väl!




Jag skulle vilja tacka Joanna som lärde mig detta, och tack Google för sponsring av bilder.
PS Erik, jag lovade inte att bli snäll förrän imorgon så det här gills inte!! Plus, du ler väl lite när du ser det här, visst gör du? DS

Osminkad.



Dölj ditt trassliga hår och förbise vad som hade kunnat vara.
Sluta bit på dina redan såriga läppar, det gör bara ont någon annanstans.
Du känner hur avgrunden närmar sig, men det enda du kan göra är att vänta.

Framtidsplaner


Emelie lär ut...

Visste ni att det finns skosulor med inbyggd deodorant? Det är sant, vi har det på jobbet. Jag tycker det är hemskt roligt. Faktiskt så roligt att jag överväger att köpa det till någon i julklapp. Såå... Vem känner jag med förskräcklig fotsvett som skulle uppskatta en sån gåva...?
 

konsten att tvivla på sig själv.

Jag suger.



UPDATE: Jag skojade bara, såklart jag inte suger, hade bara ett bad moment. HÖHÖ.

we can be heroes just for one day

Hur kommer det sig att man lyckas komma på tusenmijardermiljoner saker att göra när man istället, mest av allt, behöver plugga? Egentligen är det inte alls något viktigt. Till exempel har jag istället för att plugga ritat tre teckningar, gjort om bloggen och stirrat in i väggen.

För i helvete, jag har ju till och med städat istället för att plugga!

you are like a fat panda





searching for my way back home

Idag har jag jobbat, duktig Emelie. Jag har i och med mina 18 år fått högre lön. Det tackar man ju aldrig nej till! Satt i sängen och åt en macka tills jag tappade aptiten. Nu sitter jag istället med musik på högsta volym, en halväten macka bredvid mig och funderar på hur det blev som det blev. Gud vad jag älskar mig själv.


kändisar, eeeey.

Finn två fel.... xD


Oh sooolemiiioooo

Jag lyssnar just nu på när Desse duschar. I högtalartelefon. Hon är en lirare på att sjunga i duschen ska ni veta. Dock har vi lite problem med att kommunicera normalt.
Desse: TALA HÖGRE!!!
Jag: BLABLA
Desse: Va?
Jag: Äh inget.
Desse: VA SÄGER DU?
Jag: KÄFTEN!

Just nu spelar vi in på mobilen hur vi fint vi sjunger. Tror ni jag kan övertala henne att klä på sig sin mormors kläder?
Yes, jag fick just hennes toalettbesök inspelat!!

Det är ingen jävla planka!

Nu har jag äntligen en bra anledning till varför jag inte vågar bada på djupt vatten. Sjöodjur. Sjö-fucking-jävla-odjur.
I Sverige!!!!! Nu kommer jag verkligen inte bada. Big no no. Curse Jämtland och Storsjön säger jag bara.




Jag har tråkigt



Jag sitter och funderar på vad man skulle kunna klä ut sig till på studentfesten. Serier är ganska klurigt faktiskt. Man vill ju inte precis klä ut sig till typ Marge i The Simpson eller nåt.. Nej nej, det här kräver tänkande och research. Förslag välkomnas.

finns det tomte gnomer?

Efter att ha sett den här videon var det  så att jag knappt vågade gå ut med Feliz nyss. Tänk er att se en sådan liten zombie-psyko-megaliten dvärg komma gåendes i crab walk stil. Galna mördare och livsfarliga älgar kan slänga sig i väggen, gnomer är fan så mycket läskigare. Men, om man nu skulle se en sån där liten sak komma gåendes skulle man ju lätt kunna kuta fram och sparka på den för att ge den en rejäl flygtur. Eller kanske kolla om den kan prata.... Bjuda hem den och göra experiment på den eller nåt. Alternativen är många! Nu ska jag äta lussekaka.
Jag återkommer om detta om jag nånsin får se en gnom.


fanclub

Har just haft ett långt och viktigt telefonsamtal med Desse-knotfot. Det är bra att ha någon som är lika besatt av samma serie. Nämligen One tree hill. Då kan den andra berätta vad som hänt i det avsnitt man missat. Jag har missat de tre sista så Desse gav mig en detaljerad resumé. Därefter diskuterade vi de olika karaktärerna.
Desse: Jag tycker Peyton är så tråkig!
Jag: Neeej, jag gillar henne.
Desse: Men ni är typ lika.
Jag: ... Du sa just att hon var tråkig!!
Tydligen vad vi lika för att vi hade samma intressen osv. Bra, för annars skulle hon fanimej fått SPÖ!

jävla modernismen

Jag hatar modernismen.

Love was the egg...



En glad Emelie.
Jag kan inte bestämma vad som var bäst på konserten. Publiken, perfekt. NERD, perfekt. Tyvärr var ljudet ganska dåligt, eller så var det bara vi som skrek så mycket haha. Kan ju ha med både och att göra. Det var grymt bra bas, man kan inte göra annat än att älska introt till Anti matter och Maybe. Mäktigt! Om jag skulle rabbla upp allt bra på konserten skulle det nog bli hela kalaset, så jag kommer stoppa här...

Kort och gott: Bästa konserten ever.
No-one ever really dies.

N.E.R.D på Cirkus. Oförglömligt.

Jag står långt fram, det känns bra. Vi väntar länge men tålmodigt. Vi är taggade. På gott humör.
Tillslut kommer dom ut på scenen. Det är bandet du lyssnat på i flera år, bandet vars texter du kan utantill. Det är något speciellt med att se sina idoler live. När Pharrell börjar lira introt till Anti Matter exploderar vi.
Du får en armbåge i huvudet, svetten rinner, du får ont i fötterna. Men du bryr dig inte. Vi sjunger med, dansar, ler. Du skriker, alla skriker, ni älskar det. Du kläms tillsammans med de andra. Vi hoppar upp och ner, händerna i luften. Tecknar star trek sign, får respons från Pharrell och Shay som tecknar tillbaka. Star trek sign.
Ingenting annat spelar någon roll, vi alla är där av samma anledning. Vi älskar det och vi vill ha mer och mer. Ett leende till en okänd, bara för att hon har exakt samma känsla som du. Lukten av svett stör dig inte, du känner bara hur adrenalinet pumpar och du önskar att det här aldrig ska ta slut. Men tyvärr så tar det slut, men jag kan trösta mig med att jag aldrig glömmer den kvällen. NERD for life!






www.rockfoto.nu

--->Bra recension!

the music keeps on playing all night long

Om hälsovården skulle se mitt rum nu skulle de nog svimma. Alltså - jag borde städa. Men det är så svårt att börja när man inte vet vilken ände man ska börja i. Det finns egentligen ingen ände, allt är bara kaos. Så jag sitter kvar här i sängen och begrundar mig olycka. Imorgon är det jobb, sen glöggfest här hemma och efter det drar jag till Norrtälje för discobowling. Asballt.

Ska man börja städa kanske? Finns inte något att göra här hemma i Rö(v). Det enda som går på tv är Poseidon. Den lär jag ju INTE titta på.


vänskapsband

Jag har en vän. Hon heter Therese. Therese gillar att lägga ut fula bilder på mig på Facebook.
Tydligen är det hela mitt fel eftersom att jag började. Jag förstår inte riktigt hur det hela gick till. Det enda jag gjorde var att lägga ut en bild på oss två där hennes ena öga ser lite konstigt ut. Men va tusan, lite ögonvita har väl aldrig skadat någon! Tills nu. Så tack vare den jävla ögonvitan ligger nu mitt fulaste jag ute på Facebook. TACK, THERESE. Men tro inte att hon kommer ur detta utan hämnd. Nej nej. It's payback time biatch. Hon har till och med fått en egen mapp, den lilla lymmeln. Dock gillar inte Therese det utan skriver hotfulla kommentarer till mig.
Well guess what Therese, I don't care!!!


the past

Har ni nån låt som påminner er om sämre tider? Det har jag. Den här låter påminner mig om förra året och allt som hände då.


jag är så mycket smartare nu än vad jag var innan. NOT.

Sitter och klurar på vad psykologiuppgiften och så var jag tvungen att slå upp vad betingning var eftersom att jag glömt det. Första bästa svar såg ut så här:

Det obetingade stimulit väcker en obetingad respons hos organismen utan att någon tidigare inlärning har orsakat detta, vilket kallas för en reflex. Då ett tidigare neutralt stimulus upprepade gånger förekommer samtidigt som det obetingade stimulit, blir det neutrala stimulit ett betingat stimuli, som väcker den betingade responsen utan att obetingade stimulit förekommer.

Är det bara jag som finner det här stycket extremt... upprepande och förvirrande? Det var ju ingen vidare jävla förklaring. Jag har ett meddelande till dig som skrev den här texten: Fuck you.

like your dreams, you will live.

Jag gick till bilden idag. (JA, ni hörde rätt, alla ni som brukar mobba mig för det.) Och jag är nästan klar, och kommer med största förmodan få MVG.

Eftersom att det inte är kul att sitta och esteta för sig själv så lyckades jag dra med mig både Erik och Ibbe. Dock visade det sig vara oduglingar. Erik satt på en liten stol och såg sur ut och Ibbe målade mig i ansiktet. Men det var trevligt ändå, höhö.

Lyssnat på jävligt bra låtar har jag också gjort. Ibbe har bra musiksmak.
Nu ska jag gå på min dagliga promenad med Feliz......
HAHA, vem försöker jag lura!


Priest.

Distansdag brukar oftast innebära att man får sova en extra timme eller två. Men inte denna dag inte. Klockan 08.51 infann jag mig utanför lärarrummet för att se en film som jag missat då jag var sjuk. Jag hade hört rykten, oja. Filmen skulle vara konstig och handla om en homosexuell präst. Kanske inte precis den sorts film som intresserar mig, men wattahell liksom.
Iallafall, läraren startar filmen och jag väntar på att han ska gå. Men läraren verkar inte planera att gå sin väg. Hoppsan tänkte jag, kanske inte precis drömmen att sitta och titta på en film ensam med en lärare. Men okej, det kan jag väl stå ut med. MEN, funnystory hörrni. Prällen bestämde sig för en raggarrunda på gayklubben som slutade with some löööv. Tack och lov spelade läraren förbi det, jag hade ju lätt dött om jag tvingats titta på en jäkla sexscen med en lärare liksom.


hejhopp jag dödade den jäveln

Man vet att det var längesen man städade då det sitter en exotisk livsfarlig illgrön spindel på ens vägg. Hur fan ska jag nu våga städa? Finns det en finns det säkert flera, jäkla ligister.


always on the run

Första dan i skolan på typ en vecka (och som 18-åring slog det mig just, om det nu är coolt på någon planet). Sitter i sängen och hostar som en dåre, känns inte som om det är något idé att ens försöka sova just nu.
Kvällen har gått åt till att fotografera, äta god mat samt skratta som en galning åt Filip&Fredrik. De är och kommer alltid vara det mina gudar.
Just det! Idag får jag öppna första luckan i min supercoola chokladkalender som jag fick av kusinerna. Respect.





RSS 2.0