the music keeps on playing all night long

Om hälsovården skulle se mitt rum nu skulle de nog svimma. Alltså - jag borde städa. Men det är så svårt att börja när man inte vet vilken ände man ska börja i. Det finns egentligen ingen ände, allt är bara kaos. Så jag sitter kvar här i sängen och begrundar mig olycka. Imorgon är det jobb, sen glöggfest här hemma och efter det drar jag till Norrtälje för discobowling. Asballt.

Ska man börja städa kanske? Finns inte något att göra här hemma i Rö(v). Det enda som går på tv är Poseidon. Den lär jag ju INTE titta på.


Kommentarer
Postat av: Erik

vad är det jag ser? du sitter o skriver skit om mig bakom min rygg? "erik kan ta sig i arslet" om det är den stilen vi kör! då jävlar!

2008-12-07 @ 01:21:51
URL: http://sharethefun.blogg.se/
Postat av: Erik

men jag ägde ALLA!



Nu har jag skrivit skit på alla stora bloggares sidor! Skrev bl.a. på Blondinbellas att "Emelie Sundin, Sp06B , Rodengymnasiet, Norrtälje är helt pantad i skallen" och då var det ändå ganska milt vad jag skrev på andra stora bloggar!! Huh va säger du nu då?

2008-12-07 @ 14:06:43
URL: http://sharethefun.blogg.se/
Postat av: David

Hoppas bara Therese förstår det att jag bara skojade.. Och att jag bara syftade på ögat, ingen puckelrygg eller nåt sånt :P

Okej, nu har du alltså mordhotat nån random, och snackat skit om Erik.. Och kallat rektorn fjolla.. Hur ska det här sluta..?

2008-12-08 @ 19:32:02
URL: http://davidgd.blogg.se/
Postat av: Erik

HAHA, ofta vi skriver i en blogg o klagar på en tredje... vad är det detta egentligen?

2008-12-09 @ 20:03:20
URL: http://sharethefun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0