fyraminuterövertolv

Vad tycks om mina nya design? I kinda like it.
Anywho, nu ska jag sova skiten ur min säng.


Old school


HAHA, tänk vad man kan hitta i sin bilddagbok. Fan, det här var nästan tre år sedan. Tiden går så jäkla fort!!
Jag tycker vi är ganska gulliga. Fast på ett lite annorlunda vis.
<3

Mood Indigo, what you mean to me.



Bild 1: Marilyn Monroe photographed by Sam Shaw. Photo copyright by Shaw Family Archives.
Bild 2: Skeptic.com
Bild3: marilynmonroecollection.com



Be yourself is all that you can do

Sitter ensam i lägenheten och lyssnar på Chris Cornell och Artic Monkeys. Förhoppnigsvis kommer några och håller mig sällskap ikväll annars vet jag inte vad jag gör.
Njuter av en veckas ledighet gör jag också. På måndag ska jag in till stan med några fina människor. Kameran och pengar får följa med så jag äntligen kan köpa lite kläder.



Gotland tvåtusenåtta
foto: jag

Voilá


Hon bad om det!

Idag var jag nere på stan med Kim efter skolan. Det första som inträffar när vi kommer ner på stan är att Kim utropar: AJ MIN MUFF. Ganska så ovanligt att skrika ut mitt på stan där det passerar gamla tanter. Tydligen hade Kim cyklat ner i en grop, stackarn.
Vi gick till Åhléns där jag kom på den smarta iden att göra en fotoönskelista. Jag hittade aaaaascoola grejer, på Åhléns! Nu ska jag visa den för mamma och pappa, möhö.

Annars har dagen gått åt till att sjunga och göra moves från Scrubs med Ibbe, dansa wacodance med Kim och Sara och drömt om kläder. Nu ska jag ta ett glas med juice och is, MUMS.

081020

Idag har jag knappt gjort något i skolan då hälften av klassen bara lyssnat på redovisningar. Imorgon är det distans och då blir det till att plugga med basgruppen.
I helgen ska jag till stockholm för då ska jag äntligen införskaffa mig lite kläder, yiha.

Just det, har inte nämt något om festen hos Annika! Härligt sällskap och många skratt, helnajs.
Lite bilder skulle kanske sitta fint.







Who shot pretty woman?



Jag pratade just med Gaby på Facebook. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Fanihelvetesjävlaadhd  vad jag saknar henne. Hon säger alltid rätt saker för att jag ska må bra. Jag ska åka till henne i påsk med eller utan sällskap.

Dålig dag idag. Men allt handlar om att hitta sig själv, eller hur?

Far above our heads are the icy heights that contain all reason



plågad

-du förstör allt genom att titta på mig


xx


jag fajtas med mamma, pappa, brorsan.

Vet ni att det är ganska jobbigt att bo fyra stycken i en liten lägenhet. Ganska så tråkigt är det också. Det enda jag gör att att titta på tv, sitta vid datorn och typ fundera på vad jag skulle kunna göra istället för de två grejerna. Men nu har jag utvecklat en ny aktivitet. Nämligen att käfta emot alla i min omgivning. Bara för att det är kul liksom. Plus att det är rent reflexmässigt.
Mitt största offer är littlebrother. Men det börjar sprida sig till allt och alla. Så det har fått mig att fundera.
Det finns liksom jättemånga andra saker jag skulle kunna göra istället. Jag har tagit mig tiden att sätta ihop en liten lista (Läs punkt 2):

Saker jag skulle kunna göra istället:
Träna.
Skaffa ett liv.
Plugga.
Städa mitt rum.
Fly landet, helst till Gabybabbyboo.
Utveckla en ny hobby. T.ex. sticka, kanske gå ut med min hund eller studera konst. Va fan vet jag.


Shut up and let me go



Jag har varit och köpt Ben&Jerry glass. Viiisst det är onyttigt och jag kommer bli fetare än vad jag redan är men vet ni, jag jobbar på det! Jag gick hela vägen till affären, sen tog jag 5 trappor plus att jag hade en enorm dunjacka så jag svettade nog av mig lite fett på grund av den också.
Sen måste man sätta en gräns sörrni. Plåga sig själv lite genom att inte äta upp glassen på en gång. Jag har bestämt mig för att inte äta den förrän klockan nio. Nu är det nära! Men jag har redan tittat på den och luktat. Den luktade ingenting.

Just det en annan sak, jag har blivit crazy i Garden State's soundtrack. Sitter alltså och pressar The Shins, dreglar efter glass och väntar på att House ska börja.

Let out your anger.

Jag skriker åt Sara. Sara skriker åt mig. Jag skriker åt David. David skriker åt Sara. Sara skriker på Erik. Erik skriker åt mig. Jag skriker åt Erik. Alla skriker på alla och det råder kaos här. En helt vanlig dag på sam. Vilken tur då att vi är oseriösa. Typ.

-Sladderfitta!
-Du vet ingenting om min fitta!!

Precis.

like pinguins.

Igår var det qualitytime hos Sara tillsammans med peeps.
Vi tittade på en asdålig film, åt tacos och hade allmänt kul. Erik hade kommit med en kickbike och det tyckte vissa var roligt. Bland annat jag. Så senare på kvällen begav vi oss ut. Hälften gick till Coop medan jag, Therese och Desse stannade och freestylade med kickbiken in tha neighbourhood. Vi skrattade så vi fick kramp i magen och Desse gav ifrån sig ett skratt som jag aldrig hört förut. Sen mötte vi en liten skejtare som jag liksom utmanade. Jag vet inte om han insåg att det var en tävling men jag tycker att jag vann för han ramlade och det gjorde inte jag, hähä. När vi inte kickbikade låg vi på vägen och blev smutsiga och sen åkte vi ner för en brant backe utan bromsar i full fart, ja jag skulle vilja säga att vi lever farligt.


You so anti, dont I matter?

Har just kommit hem från springrunda med Sara, Val och tha dogs (HAHA vi, springrunda?). Låt oss bara säga att vi var ute och sprang lite ärenden....
Idag har dagen mest gått åt till att skratta, planera jobb som inkluderar en Bamsekostym samt äta chokladkakor på projektarbetet. Imorgon blir det förhoppningsvis middag och skräckfilm, det  var längesen så nu jäklar.


Det är så här jag kompenserar



Bild: lookbook.nu

Den här bilden är grym. I love it.
 
Ikväll lyssnar jag på N.E.R.D och tittar på fina bilder.
Plåster.

 

Ett bedårande barn av sin tid.



Haha, vilka minnen som kommer upp när jag lyssnar på Noice igen. Gick runt och sjöng Ett bedårande barn av sin tid idag, vette fan vad det kom ifrån. Låtarna är fortfarande lika bra, de ser fortfarande lika tjejiga ut och jag får upp bilder av mig, Veronica och Gaby som sitter på Veronicas rum och sjunger med för fulla halsar.

En kväll i tunnelbanan är fan ett måste. (Dock är videon sugig.)

Textkommunikation


Your favorite fruit is chocolate covered cherries.

Fredag
Spöregn. Vattendroppar i pannan. One tree hill. Fruktsallad. Gammal goding musik . Badminton. Luftgitarr med spank. Lockigt hår. Kramar. Prov. Kramp-i-magen-skratt. Längtan. Jordnötsringar.


Mitt kex står och smular flera hundra mil ifrån mig.


Jag saknar Gaby så jäkla mycket. Min högsta önskan? Att få åka ner till henne på stört. Jag vill inget annat, jag saknar dig så mycket. Satt och tänkte på en rolig grej idag och tänkte berätta det högt för omgivningen men insåg sen att ingen skulle förstå det roliga. Men det skulle Gaby, för vi har samma sjuka humor. Glömmer aldrig ögonblicket vid toaletterna på Medborgarplatsen i somras då vi skrattade så vi nästan ramlade omkull. Sånt kan jag inte skratta åt med någon annan än dig.

Påskolovet here I come.

RSS 2.0