shoppingsuuuuug

Jag har syndat. Syndat som i slap-my-face-hard-syndat.
Jag och mamma var i Stockholm idag för att slösa lite pengar. Min specialitet alltså. Handlade för alldeles för mycket enligt vissa, kanske även av mig? Men det värsta var ändå mitt sista inköp för dagen. Hörlurarna. Mina fina, underbara WESC-hörlurar. För dem betalade jag lika mycket som jag tjänar på en arbetsdag. Tur då att jag ska jobba lite extra nu på lovet, yeah.

Snart kommer Gaby!!!! <33

music is my life

Musiken betyder jävligt mycket för mig just nu, känner jag. Jävligt roligt att mina hörlurar är trasiga då så att jag måste sno Jonatans hela tiden. Men imorgon ska pengarna flöda. WESC I hope.
Det finns jävligt många låtar som jag skulle vilja lägga ut här men det skulle nog bli ganska tjatigt. Dock kan jag säga att mitt hus för ögonblicket är fyllt med ljud från bland annat T-rex, Velvet Underground, The Moldy Peaches, The Clash, Coldplay och lite Shotgun mitt i allt.


with the lights out its less dangerous

Bara för att man aldrig tröttnar på vissa låtar. Och för att denna låt faktiskt, när allt kommer omkring, är den bästa låten som alltid får mig att må bättre. Bara för att man kan lyssna på den på högsta jävla volym när man är förbannad. Och för att man kan hoppa runt och sjunga högt och falskt  som en jäkla maniac.


honk the horn

Damdamdamdaaaam...
Detta är mitt 200:ade inlägg i denna blogg. Freaky.
Idag har jag haft en helt vanlig dag. Tappat bort mitt matkort, pluggat och letat efter min plattång och kameraladdare. Nån som sett dem? Jag överlever inte utan min kamera så va fan har jag gjort av laddaren egentligen!
Damn, jag är verkligen min egen olycka. Ungefär så här känner jag inför mig själv:


Hopplöst fall, någon?

SUGAR SUGAR

Heeeeeeey.
Här sitter jag och chillar. Igår åkte jag och Elina hem till mig med glass och munkar. När vi kom hem satte vi oss och tittade på Sex and the City och högg in på våra onyttiga delikatesser. Mmm-mmm!
Ett glasspaket senare och jag hade en rejäl sockerkick. Åkte med pappa och Jonatan till Täby centrum en snabbis och lyckades än en gång slå rekord för hur snabbt jag kan köpa kläder. På tal om kläder, jag vill se En shopaholics bekännelser. Trailern var ju delvis råskön I must say, titta själv här.

va fan

Jag är sur igen. KAN INGEN GÖRA MIG GLAD?

you gotta stand up and fight the beast

Jag går ut med Feliz frivilligt. Varför? Jo, för det börjar bli vår så jag kan gå omkring med vårjacka och brills med Shotgun Crackers och Mando Diao i öronen. För det blir man glad av. 
Men samtidigt kan jag inte bli av med den här känslan av djup irritation ifrån olika håll. Blä. Jag vill bort från det här. 
Hej, jag är kluven.



VÅR SNART VA?



Nu är det snart vår! Åkte hem tidigt idag vilket var skitskönt. Det blev till att sitta på solsidan av bussen med en latte, skinnjacka och musik i öronen. Gott tecken. Jag pratade med Gaby för någon dag sen. Vi har tagit beställningar av Bamba och lite annat gott som hon ska ta med sig, för nu kommer hon snart! Jag vet att jag tjatar om det, but I can't help it, haha.

Imorgon ska min projektgrupp tydligen fotograferas till årsboken. Otippat. Det gör mig nervös, för sånt slutar alltid med att jag ser ut som stryk och då kommer hela skolan minnas mig genom den fula bilden. Men jag bryr mig inte. Absolut inte. Varför skulle jag? Ehrm.

Give me fire, stupid.

Igår drack jag juice med isbitar i. Helt normalt kanske vissa tycker. Men om jag säger att isbitarna föreställde nakna tjejer då. Vad säger ni då!


Linjen

Elina: Jag ska bara göra en grej, lägg inte på.
Jag: Okej.
Elina: Alltså jag ska bara gå iväg en snabbis, inte lägga på.
Jag: Japp. Jag hänger kvar.
Elina: Okej, hejdå. NEJ, inte hejdå. Alltså vänta. Lägger. ifrån. mig. telefonen. Lägg inte på!
lägger ifrån sig telefonen.
tre sekunder senare...
Elina: Hallå?
Jag: Hallå?
Elina: Okej, pjuh, bra. Jag skulle bara kolla så jag inte råkat trycka på en knapp eller nåt så du försvann. Vänta ett tag då!

Elina, jag älskar dig och allt det där, men whatta hell!?

THE GREATEST

Igår fikade jag med Elina och Jennifer. Det var jättemysigt, vi kollade på gamla foton som Jennifer hittat hemma. Pratade nostalgi, minnen och framtid. Efter det skildes våra vägar åt vid busstationen. Jag och Elina satte oss på lantisbussen och Jennifer på Rimbobussen. Fast efter en knäpp i huvudet på både mig och Elina hoppade vi av halvägs och steg på Rimbobussen istället, då med högljutt humör. Det var längesen jag skrattat så mycket som igår. Efter vilda samtal på bussen och efter ett äkta farväl av Jennifer sprang jag och Elina in på vår gamla skola. Där rusade vi runt och mindes massa knäppa saker som vi gjort i alla rummen där. Vi skrev meddelanden till vår gamla lärare på tavlan, följde efter syster Linnea som städade och smög på karategruppen i gympasalen. Flashbacks för oss båda. Klockan nio på kvällen åkte vi hem med Pappa Elina som spelade Guns'n roses på högsta volym. Det är de här små sakerna som gör att livet trots allt är fint ibland. Jag saknar oss, såååå mycket. TVÅ VECKOR KVAR NU.




När vi gick i sjuan hade vi et

MMS

När vi gick i sjuan hade vi ett tema där vi ritade massa mobbade djur och satte upp på väggen. Gaby ritade en hare som sket.


Jag och Elina hänger efter Lin

MMS

Jag och Elina hänger efter Linnea när hon slavar i våran gamla skola. Fina minnen!


Hallelujah

Adiam Dymott är förband till Mando Diao!! Fan vad bra att det för en gångs skull är ett förband som är bra.


ISOLERAD

Då livet just nu suger på alla plan sitter jag inlåst på mitt rum med musik på högsta volym.
Planen var liksom att om jag sitter ensam in the reason of the healing process så skulle jag säkert må bättre tillslut, men jag blir ju bara ännu mer förbannad - och övertygad om att allt suger. Så nu vet ni varför jag inte svarar i mobilen. Den är begravd någonstans, avstängd, död. Men om jag nu skulle vilja ha den skulle jag säkert ändå inte hitta den för någon viskade i mitt öra att jag visst är bra på att tappa bort saker. Vad denne nu fick detta ifrån.

ibland undrar man ju alltså...

Kompis: Visste du att om man äter en jordgubbe om dagen i ett år så börjar muttan att smaka jordgubbar.
Jag: Vad börjar smaka vad sa du?!
Kompis: Muttan. Du vet, framstjärten. Den börjar smaka jordgubbar.
Jag: MEN EEEEEEEU. Varför då för!
Kompis: Inte vet jag heller. Men vidrigt är det.
Jag: Onekligen.

Alltså det där är sån där fakta som alla hade kunnat vara utan. Lika så ordet "framstjärt".

Nu ska jag gå och radera att detta samtal nånsin ägt rum. Goodbye.


i'm going down with the sun

Vilken jävla helg. En kort resumé:
Psykbryt. Förvirring. Snabbmat. Tårar. Kärlek. Skratt. Fest. Galen vandring runt halva Kungsholmen. Dvärgar. Dansgolv. Snurra flaskan. Kall pizza. Galna män.
En blandning av både det bästa och sämsta. Mer kommer jag inte säga. Säg hej till bilderna.




Friday-lovaah

Jag och Simon skrämmer småbarn på internet. Allt är i sin ordning. Moahaha.





She's lost inside



Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.

Her feelings she hides.
Her dreams she can't find.
She's losing her mind.
She's fallen behind.
She can't find her place.
She's losing her faith.
She's fallen from grace.
She's all over the place.


DANCE

Jag pluggar - och det suuuger.
Dock är det något som behöver bli gjort snabbt. På fredag är det partaj med Sara, Therese och antagligen några flera. Stockholm it is. Vi ska förhoppningsvis hitta ett fint ställe med stora, mysiga soffor, bra musik och mörk belysning. 
TIPS NÅGON?


SUNDAY

Täby centrum, brunch och lite fotografering = en mysig söndag med bror och pappa.





foton av mig

i feel im bound to fly


En helt vanlig dag med Elina

Idag var jag hemma hos Elina. Vi pluggade matte, pratade om bajs, ändtarmar, hemorojder samtidigt som vi åt lite pez.
Jag har efter denna kväll kommit fram till att jag aldrig ska föda barn. Never.
Dock har jag kommit fram till att Elina är väldigt kreativ. Titta bara på mästerverket här nedan. Man häpnar ju över hennes färdigheter!


EN LITEN SÅNG AV MIG.

Min egenkomponerade sång:

Jonatan is crazy like a fool
*kören* What about it Emelie cool
Emelie, Emelie cool
Emelie, Emelie cool



Breaking news

Jag städar. Faktiskt. Jag har glömt hur mitt rum ser ut utan kläder, papper och damm överallt. Lyfte just på lite kläder och tamejfan, där hade jag en fotölj . Den hade jag glömt bort. Nu ska jag dammsuga fram mitt golv. Spindlarna i spindelnäten och kvalstrena i dammet kommer inte bli glada.
Hoppas det blir fint.


Kryssningen - Det som inte skulle få komma ut

Jag är lite efter med uppdateringen, helt klart. Men nu är tiden inne - för ett erkännande. Många av er som var med på kryssningen kanske undrade vad jag, Sara och Simon höll på med när vi var instängda i hytten så många gånger. Jag är inte stolt över det. Absolut inte. Men det är dags. Alla kanske inte klarar av den råa sanningen... Men här kommer den. Blunda om det blir för hemskt. I know I will.





Simons upprepande huvudspasmer ger mig rysningar. Hur kunde jag? Hur kunde VI? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Amagad.

RSS 2.0