fan vad jag äger på tyska.

-was habe sie für planen tomorrow?
-ish hasch planen att dricka vodka tills jag däckar i en buske. vas ischt your plans?

Mama told me.

Vilken början på dagen må jag säga! Sitter på balkongen med filt, mössa och halsduk nu. Hur skönt som helst, även om solen är på andra sidan huset. Jag har just kommit hem från, damdamdamdaaaam.... Rodeeeeen.
Elina har gått en dans- och gestaltningskurs på skolan och jag var och kollade på uppvisningen de hade i aulan just.
Såklart får jag springa som en motherfucker för att komma PRECIS i tid. Det var en kille i dörren som frågade om jag var Emelie och att han hade blivit ombedd att vänta med att stänga tills jag kom, haha! Då är man sen alltså.

Elina var SÅÅÅÅ bra. Hon och Daniella dansade en modern dans till Journey's Don't stop believing. Det är typ en av de finaste låtarna ever så kombination mellan den låten, minnen till den och att uppträdandet var så hemskt jäkla bra gav mig tårar i ögonen. Herregud, vad blödig man blivit på sistone.

Fan vad jag också vill stå på scen och dansa! Är så jävla underbar känsla att det är galet. Jag hoppas att jag kan fortsätta på min dans i höst. Fast... då betyder det att jag inte kommer in på programmet jag sökt till. För det ligger i Uppsala ;( Men det är ju lite viktigare än dansen tyvärr så ja... Får kanske hitta en klass där istället.

Nu ska jag fortsätta sitta här på min balkong och vänta (än en gång) på att Therese ska komma över. Då ska vi förhoppningsvis gå till parken. LOVELY.

Är. Så. Uttråkad.

Sitter och väntar på att Therese ska hitta hit. Är hemskt rädd för att en äcklig fågel ska flyga in genom mitt öppna fönster. Förstår inte riktigt varför jag inte stänger det faktiskt. Så är jag hungrig också. Dagens mat har än så länge bestått av en macka, tacotallrik, cola och två kaffe latte. Awesome.

Vaknar vid tio av att min hals håller på att döda mig. Är ju alltid lika kul att vakna men känslan av att svälja hundra knivar liksom. Har varit halvt förkyld från och till i typ två veckor nu ;(
Dagen inleds med att Simon, jag och Sara äter frukost/lunch på Nebi's och går runt på stan ett tag. Sen hamnar vi i mitt rum där vi knarkstirrar upp i taket tills vi går mot Flygfyren i en drogad skara eftersom att Sara ska jobba. Tillslut hamnar jag och Simon av någon anledning på ett cafe (varför funkar inte min "apostrof-knapp"???) tillsammans med Erik. Men som sagt, nu är jag ensam hemma och väntar på Therese. FAN vad jag är hungrig.

Score! Nu kommer Therrorese. Bye bitches.

Scream at the top of your lungs

Fan, jag satsade ju på en sammanfattning av förra veckan men jag orkar inte det. Så jag skriver om gårdagen istället. Eftersom att det var Anton som tog kort med sin kamera kommer de nog aldrig någonsin att laddas upp (jag talar utav erfarenhet) så jag får helt enkelt beskriva med ord istället.

Planen var att föra hos Jennifer och därefter dra till Trädgår'n. Klockan åtta går jag och Sara till Jennifer där Filip, Anton, Rasmus och Elina också befann sig. Efter några timmar av musik och snack var det dags för oss att bege oss mot Trädgår'n. Dock splittrades gruppen då några av oss skulle ta ut pengar på Sparbanken. På vägen hittade vi några kundvagnar som vi hoppade i och "rejsade" med, höhö. Om det på någon planet uppfattas som "coolt" så kan jag nu stolt säga att jag för första gången har tagit ut pengar sittandes i en kundvagn. I never felt so alive.

Vi återförenas på plats och har en mycket trevlig kväll (hatar egentligen det uttrycket) tillsammans med massa crazyness. Värt att nämna är att Simon, i då fortfarande nyktert tillstånd, stukade foten då han skulle gå över en häck och halkar brutalt. Varför han gick genom den häcken är oklart.

"Is there any reason to why your problems are bigger than others?" "They are mine."

Skriver.
Raderar.
Skriver.
Läser.
Raderar.


Angel of Death


En helt vanlig vecka... TISDAG

Jag kan ju lika gärna berätta om vad som hände i veckan också. Var ju ganska mycket, haha!
Hela veckan har byggt på faktumet att Sam/Språk skulle ha sin studentskiva på Mobergs på torsdagen. Jag, Sara och Elina åkte på tisdagen in till Stockholm på jakt efter kläder. Temat var Djungel.
Jag och Sara skulle vara s.k. Voodoo people, men vad vi inte visste var hur de såg ut. (trots google! hmm..)
Efter ett tag så nöjde vi oss med varsin djungel-inspirerad klänning. Elina däremot hade ingen aning om vad hon skulle vara och när vi kom hem till henne senare på kvällen så visste hon fortfarande inte.

En extremt rolig (för vissa) men även hemskt smärtsamt (för andra) sak som hände var att Sara hade skavsår. Dock anade ingen av oss höjden av allvarheten förrän vi satte oss på bussen hem. Hela dagen så hade Sara klagat på att hon hade ont i fötterna men ingen av oss hade tagit någon särskild notis av det. Men när vi sitter på bussen så förklarar hon att hon har blåsor och skavsår som gör jäääätteont. Till en början försökte vi bära henne hem från bussen men det resulterade bara i panik från vissa (Sara) och skratt från andra (mig och Elina). Vi försökte ringa Elinas kusin som var hemma hos henne och be honom komma och hämta oss med sin bil. Men Elina hade inte hans mobilnummer och trots att vi ringde hundra gånger på hemtelefonen så insåg han inte att han borde svara då det kanske var tre hysteriskt högljudda tjejer i luren som behövde väldigt mycket hjälp.

Jag kan inte riktigt beskriva detta, men försök föreställa er situationen: Sara försökte först gå "normalt" men det gjorde alleles för ont. Så försökte hon gå sakta som en gammal tant men till sist slutade det med att hon gick baklänges på hälarna. Jag skrattade så jag inte fick luft. Jag skrattade så mycket att mitt skratt inte lät som mitt. Hela situationen var så hemskt rolig. Sara som går som ett miffo, Elina som bär alla grejer och jag som försöker ringa efter skjuts samtidigt som alla skriker och skrattar utav bara helvete.

Ja jävlar. Det var roligt det. Fortsättning följer...

En söndagskväll

Och här sitter jag helt ensam hemma och tittar på MTV. Jag är jättejättejätteuttråkad. Alla går i skolan, jobbar eller är på andra onåbara ställen. Kan inte avgöra om deltidsjobb är skönt eller inte. Just nu är det i alla fall inte det.

Igår hade jag, Sara och Filip fetaste planerna för en grillfest. Först bangade massa för att det var söndag, och sen började det regna. Då sket vi i grillen, gick och köpte falafel och couscous och tittade på Blair Witch Project istället. Trots alla bangare så blev vi ett par stycken och vi hade jätteroligt. Efter filmen så satte vi oss på Saras altan och rökte vattenpipa och diskuterade bland annat studentskivor, musik, hur Filip omedvetet slår ner folk på dansgolvet och hemska lärare i sam-korridoren. När kvällen var slut gick jag hem, tittade på Entourage och somnade sen som en fucking stock. Och det var min söndagskväll det!

xxx

JÄVLA SKIT!! jäääävla skit. skit. skit. skit.
jag vet inte vad jag ska säga. men VILL säga allt. fast det går inte. men jag är jävligt dum. dum. dum. dum.
hur kunde jag vara så dum? det gör ont nu.





dance dance

frickonastick.
högskoleprovet idag, det gick åt helvete om jag får säga det själv. så vi byter samtalsämne.

firade lill-lördag i onsdags (obviously). då gick det undan. vi drog till trädgårn och när det stängde så vi drog ut i natten. den KALLA natten. hamnade i saras säng klockan tre och när vi vaknade upp drog vi mot pizzerian och slutlgen dog vi i thereses soffa. daaaamp. nu orkar jag inte skriva länge. william är ett pain in the ass i phonen. kan någon förklara för mig vad en orre är och varför jag är en?



Helvete. Miss Li said it all before me.

Oh boy
You make me feel like
Oh boy
You make me feel like
No boy
Can make me feel like you
I really really want you

Oh boy
You make me feel so 
Oh boy
You really turned me
On boy
And I don´t know what to do
I really really want to..

..be with you
like I was before
This distance
between us makes me want you more

And I do mean
you are the cutest boy I've ever seen
and you've got that something
something that I want
something that I need
a dirty little young girls dream

I said that.. 
Oh boy
You make me feel like
Oh boy
You make me feel like
No boy
Can make me feel like you
I really really want you

Oh boy
You make me feel so
Oh boy
You really turned me
On boy
and I don't know what to do
I really really wanna

..make me swirl
like a tiny little pearl
I will patiently wait
'Til you're done
with this other girl

and I don't care
about your so damn good excuses
cus’ they've turned me on
They turned me strong,
turned me on,
you know just how to light my fuses

I said
Oh boy
You make me feel like
oh boy
You make me feel like
No boy
can make me feel like you
I really really want you

RSS 2.0