12345

Min bakmani fortsätter. And just for the record så HAHAHA älskar jag det ordet. Låter som om jag fått en besatthet av rumpor. Men menar så klart bakverk. Så andas ut, jag har inte blivit en galen kvinna som springer runt och typ.. klämmer på andras rumpor.... Än.

Jaja. Iallafall. Jag ska alltså baka Snickerdoodles nu var det tänkt. Bara för att namnet låter så skojigt. Och för att jag är hungrig och inte orkar laga riktigt mat. Känns så meningslöst att laga mat till bara sig själv.

En annan grej som händer i mitt enormt spännande liv:
Det blir Sthlm med Sara i morgon för jag behöver kläder. Mitt bankkort behöver dock INTE det. Men screw you bankkort! Har man ett beroende så har man, trodde jag redan rett ut det där. Kläder behöver mig och jag behöver dem. Punkt slut.



Va faan...

... Kan ju lika gärna börja skriva här igen. Har ju inget bättre för mig om dagarna.
Just nu sitter jag och mjölar ner hela min dator, för jag är så där huslig som man kan vara ibland och bakar bagels. Ja, jag vet, Emelie bakar. Mycket möjligt att det är en slags substitut för Gaby.

Anyhoo. Igår var jag på ett riktigt äventyr. Sara skulle köpa valp i Knivsta och vi skulle få skjuts av Fredrik. Klockan sex blir jag hämtad av Sara, Fredrik och en Sonny. Tydligen ska vi först åka ut åt helvete förbi Svanberga för att byta bil.
Bilen är inte vilken bil som helst, utan en helt galet cool oldie bil som man kunde åka runt och burna med. Vilket vi gjorde typ två timmar eftersom att vi skulle byta bil IGEN. Fanns väl ingen idé att ifrågasätta planen så det var ju bara att ta ett hårt tag om Sara och sen flyga bak i sätet medan Frippe körde plattan i mattan.
När vi väl var framme i Knivsta var klockan typ typ halv tio på kvällen. Valpen var aaaassöt och den låg och sniffade i våra knän hela vägen till Norrtälje. En riktig Sniff alltså.

Back to the bagels.

RSS 2.0