Ibland...

blir man irriterad.

JÄVLIGT IRRITERAD.

Fix yoooou.

Sova är överskattat. Vi ligger och lyssnar på sorglig musik istället. Tror fan att mitt mood rycks med i det hela. Attans!

Piss på riktigt nu.

Pissdaaaag.

Idag var det min tur att må lite skit. Som tur var hann vi dra till stranden innan det bröt ut så nu har vi hunnit bli lite brunare också. Tror att jag drack för lite vatten för bortsett från att jag mådde illa (spydde dock inte!) så har jag fett ont i huvudet också. Låg och dog lite i ena sovrummet medan de andra käkade pizza och tittade på Bertskjärt. Somnade till ljudet av Glee som våra roomies tittade på. Inte helt fel faktiskt, men blev jävligt suktad att se det själv. Jag och Jeffer ska ha Glee-maraton när vi kommer hem. Och då ska jag äääntligen få se True Blood också, THANK GOD. Suktar som faen nu asså.

Efter att ha legat och halvsovit på den där madrassen så släpade jag mig in till de andra och lyckades få ner lite pizza. Sen kollade vi på Don't mess with the Zohan och fejjade runt lite. Mitt i allt bestämde sig Sara för att börja poka mitt ena boob med en Ice tea flaska. Gaanska absurt faktiskt. Så satt hon tills jag smällde till henne. Då slängde hon sig framåt i en skrattattack och mitt i all hets så lade hon av fetaste braken. DET var däremot jävligt kul.

Nu ska jag och Jennifer som övertagit den enda riktiga sängen ta och slagga. Imorgon blir det till att gå upp tidigt (uääh) och sola i Tellan, höhöhö.

yeah yeah yeah.

Igår var vi i Tel Aviv och utforskade lite nattliv. Höh.
Satt på en strandbar och drack drinkar som Cosmopolitan, Sex on the Beach, Frozen Margarithas mfl. Fan vad tjejigt assåååh. En lite cool grej är att man kunde hyra en egen vattenpipa till sitt bord vilket vi såklart testade.
Senare på kvällen så var jag, Jennifer och Sara på jakt efter käk men det gick rakt åt helvete för inte en kotte tog kort. Det var nästan så att man ville gråta en skvätt blod av frustration. Efter att ha jagat föda i typ 100 år så hittade vi äntligen ett ställe som tog kort. Skitsamma att gubben som ägde det ville torka bort sand från Saras ben liksom. Här skare krubbas!

När vi senare satt vid en fontän och väntade på Gaby och Elina så kom det massa killar och satte sig vid oss. Och det kom fler och fler och alla hetsade utav bara helvete! "You have cute nose, can I kiss?" "I love you bitch!" och massa annat crap. Haha, satt typ och asgarvade. Iof var jag tvungen att puckla på en idiot som satt och slog mig i ryggen. Enligt hans polare så kunde inte han engelska, möjligtvis därför som han inte slutade slå mig när jag vrålade "STOP HITTING ME". Så då skrek jag LO istället som är nej på hebreiska men nejnej, då blev jag stämplad som ryss istället. Då fanns ju liksom ingen annan utväg än att slå honom. Effektivt och väldigt underhållande.

Efter att ha blivit förföljda av typ 15 killar i ca 20 min så fick vi äntligen tag på en taxi. Då satt vi och sjöng med till Robbie Williams låtar hela vägen hem. Jag gillar att vara turist.

Israel.

Herredjävular nu har vi varit i Israel i en vecka. Midsommar är det tamefan också. Det har vi firat med att lega utslagna mest hela dagen. Det hela började tidigt på morgonen då Gabbäh ställer sig och spyr som en motherfucker. Man down liksom. Några andra in tha crew fick fontän på annat håll och folk som jag låg och hypokondrade sönder. Har lite smått fobi för magsjuka så om någon spyr får jag panik och tror att jag kommer spy själv. Så ligger jag där helt blixtstilla i sängen och analyserar minsta lilla händelse i kroppen och lovar mig själv att vara superförsiktig med allt som nånsin kan ge magsjuka.

Krälade ner på stan en snabbis för att inhandla lite krubb inför helgen. Varenda liten affär stänger ju under shabbat so what to do. Dock har jag, Jennifer och Sara typ käkat upp hälften av allt vi köpte. Med tanke på att det mesta var chips, cola, chokladpudding och poppchoklad så gick det ganska snabbt. Den andra delen, alltså den riktiga maten, står Elina och Gabbäh för. Thank god att de finns med här annars hade vi andra stupat för längesen.


I was walking with the ghost

Om två dagar kommer jag att sitta på ett plan till Tel Aviv. Och jag längtar nog ihjäl mig lite. Det känns så overkligt att vi kommer befinna oss där nere snart. Precis som för två år sedan. Fast nu kommer vi vara flera - och ha roligare!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag vill skriva. Kan ju berätta om helgen då. Är alltid något...

I fredags tog ju fina Elina studenten och jag stod och halvgrät vid utspringet. Silly me, säger ju att jag blivit blödig på sistone. Sen var det vidare för själva mottagningen där vi åt massa mat och gjorde oss i ordning till slutskivan som var på Mobergs. Sprang runt i panik i jakt på kläder som vanligt, men så fort det löste sig och sminket var på så drog vi in till Norrtälje. Lite saker som hände där var att jag fick slemm på handen, hälften av alla tjejerna lyckades kladda ner sina klänningar med bläck från stämpeln på armen (jag var inte en av dem, smart som man är dåra) och så dansade vi tills svetten rann. Runt ett så ville Elina och Anton dra hem vilket jag inte ville så då drog jag till Teatern där Hanna och Magnus var. Där hände det massa skumma grejer. En kille kallade mig rasist för att jag vägrade ge honom mitt nummer, jag och Hanna skrämde iväg jobbiga killar genom att säga att vi var lesbiska och så hade dansgolvet en stor spricka som man ramlade igenom om man inte var uppmärksam. Sammanfattningsvis så var det en hellyckad kväll alltså. Hahaha.

I lördags så var jag och Hanna hemma hos Lundgren och tittade på Stardust tillsammans med en hög av energidricka. Fråga mig dock inte varför. Efter att ha sett den så gick jag och mötte Magnus och Lars nere på stan och så gick vi runt och snackade tills klockan blev två.

Söndagen bestod av jobb så den är inte så värst intressant att beskriva.
Well well, nu ska jag nog lägga ner för ikväll. Imorgon ska jag packa skiten asså!

Kan du känna tårarna rinna, när melodierna når mina fingrar.

Sitter och lyssnar Snook och blir nästan lite nostalgisk om man kan säga så. Emelie 16 år som satt och skrev ut deras lyrics för att de stämde så bra. För att de var så fina och olyckliga. Lärde mig låtarna utantill. Spelade dem på repeat. Satt med hörlurarna och spelade tills det ringde i öronen.

Och här sitter jag än en gång och lyssnar på texterna som ger mig en gåshud för att de är så himla fina.



photos from a wasted disco girl's iphone.


RSS 2.0