Rubrik

Skola idag, Har varit väääldigt trött hela dagen, ska bli skönt med distans imorgon. Ska passa på att ta en sväng förbi farmor och farfar. Sen ska jag nog gå förbi tennisen när Jonatan spelar och känna suget. Fan att jag inte hinner spela...

Just nu ligger jag i soffan med Elina och tittar på en dokumenär som heter Berny Blue tror jag. Har läst en bok om henne tidigare som heter Vingklippt Ängel. Asbra!



A walk in the park

Idag har jag lekt med Jeffser. Vi har inte träffats sen Gaby var hemma så det var dags nu!
Vi satt och fikade i timmar och sen gick vi till parken och gungade. Sen hittade vi en lekpartner i en treårig kille som hette Tor. Helgrymt namn.


 








G.E.E.J.

Det är dagar som den här då jag saknar er som mest. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få träffa er och bara sitta och prata och skratta om allt och alla precis som vanligt. Ni är mina bästa vänner och kommer alltid vara det var som än händer. Jag älskar er!




Faaaaaaail

Hittade en rolig sida som heter Failblog. Visar bilder på saker som gått lite snett...
Kalla det dålig humor om ni vill, men är inte såna här misstag lite roliga?


fail owned pwned pictures
  fail owned pwned pictures

Projektarbete

Sitter i skolan och har projektarbete med Sara och Simon. Vi har just ringt en kille i Shotgun Crackers för att kolla om de vill spela på våran konsert. Han skulle snacka men bandet och ringa nästa vecka, hoppas de kan fan :P
Nu ska vi ringa en som jobbar på kommunen och höra om han kan vara så hygglig och ge oss lite stålar.

Sen ska jag hem och äta cookies (: Byyyyye

Our little girl wanna ffffffff

Det tog ca 4 timmar att baka kakorna... Haha.
Jag glömde att köpa margarin så jag fick muta Jonatan tills han gick och köpte det åt mig xD
Sen upptäckte jag finessen med bh-band + headset = slippa hålla i mobilen när jag pratade med Desse om filosofiläxan, pojkar och kinamat. Plus att mamma kom och spillde ut ris över hela golvet.
Men nu är det klart och kakorna blev supergoda. 

Nu ska jag agera konstnär och skissa lite och lyssna på Juliette and the licks. Juliette Lewis kan vara en av de skönaste personerna nånsin. Kolla bara en video med dem så fattar ni. Rekommenderar Hot kiss, me like!



Give me that look again.

Idag har jag suttit och degat i soffan i fyra timmar. Det enda vi gjorde i skolan var att ta skolkort så soffan har blivit en stor del av min dag. Sooooo boring, jag funderar på att baka american cookies. Jäkligt smart, ska bara springa ner på stan och köpa lite ingredienser. Det är det som är så bra med att bo civiliserat istället för på landet!

Finfina bilder när de är klara.
Later dudes!


Green is the new black

                
 
Foto: Jag

Look at me

Jag sitter inne på lookbook och blir alldeles till mig. Det kan ju vara en av världens najsigaste sidor. Dösnygga outfits, snygga bilder, ja, you name it. Det slog mig att det var alldeles för länge sen jag var i stan och shoppade så jag känner hur abstinensen smyger sig på nu. Jag behöver jättemycket och om jag inte får gå in i American Apparel ljuva butik snart dör jag. AA innebär att halva mitt konto kommer tömmas, men, det tömms iallafall med stil!

Peace out!


Foto: Lookbook.nu

Förälskad.

Jag har blivit helt kär i lomografi. Är de inte fina!?
Hörnen på bilderna blir något mörkare, och objektivet "distar" alltså att bilderna ser ut att vara lite utdragna och förvrängda i kanterna.


Foto: Lena Källberg

Foto: Klas Berg

Jag gillar berättelsen om hur lomografi kom till.

Det var några studenter i Wien som köpte sådana här kameror och plåtade vilt och fastnade för det något konstnärliga uttrycket de gav. Så småningom ledde deras enstusiasm till att The Lomographic Society bildades. Denna förening samlar nu hundratusentals entusiaster runt om i världen. Lomografin har 10 budord för hur ett lomografi skall tas. Det sista budordet sammanfattar de övriga: Strunta i regler.


Trick me



Foto: Jag

B.B.B.




Den här dagen har bestått av samtal med människor utan hem, en text som aldrig tog slut och en sväng till Coop med Desse och Simon. Imorgon börjar dagen med filosofi och så måste jag komma på vem jag ska intervjua...

Welcome to my new blog xD

Äntligen! Har suttit och klurat på ett bloggnamn i timmar men alla bra var upptagna. Nästan.
Välkommen till min Scrapbook som kommer fyllas med mig och mina tankar samt massa fina bilder.


RSS 2.0