i wanna be keepin you warm

idag har jag ätit en sen födelsedagstårta med släktingar. jag och nora har sprungit runt och busat så jag har inte fått en lugnt stund på hela eftermiddagen, haha. nu har de åkt hem och jag sitter och lyssnar på underbar hiphop och på tal om det så är det dans imorgon. näst sista gången nu faktiskt. jag pratade med läraren förra gången om att jag kanske skulle gå flera kurser samtidigt och då gå samma kurs som nu plus fortsättningskursen. han sa att fortsättningskursen var mycket svårare och snabbare och jag sa att äsch jag kan väl testa i allafall när jag egentligen borde sagt att jag skulle vara körd på den kursen.

på tal om ingenting alls så har jag gått och hatat mitt hår idag. vet inte vad jag ska göra av det, det bara hänger där och är tråkigt. har så stor lust att klippa av det igen, men jag ska vänta tills nästa år. om jag klarar det så gärna ända tills sommaren, för jag vill se om mitt hår kan bli bra i långt.

swagga like us

Igår hände väldigt mycket.
Först jobbade jag till tolv. Fick jättemycket beröm för att jag klarade av allt så bra som ny vilket känns aaaasskönt. Är inte precis lättaste jobbet, tro det eller ej.
Där efter drog jag ner på stan för att köpa hårfärg och ingredienser till cheesecake. När jag kom hem bakade jag loss på 40 minuter och sen kom Sara och färgade mitt hår mörkbrunt. Då hade klockan hunnit bli lite mycket så alla i min familj sprang runt som virriga höns och gjorde sig i ordning för att åka till Wallbergs. Jag hade nämligen blockerat duschen lite för länge så Jonatan och pappa slängde sig in i badrummet efter mig, hähä.
Hos Wallbergs körde vi våran årliga tradition där vi stöper ljus. Så firade vi mig lite också, fick ett presentkort på H&M, SCORE! Så får jag lönen nästa vecka också, hääärligt. Nöjd, nöjd.
SEN, så var det dags att göra sig i ordning för Mobergs. Vår privata make-up artist Linnéa blev överlycklig för att hon fick sminka oss. Smink är inte min starka sida så har ingen aning om vad hon kletade på men det blev helbra så jag är nöjd haha. Therese kom och hämtade oss med bilen och vi gled in på Mobergs ca 5 minuter innan gästlistan slutade gälla. HELL YEAH.
Först var det skittråkigt, musiken SÖG och fast det var många där så var det jättefå som dansade. Men sen runt två så kom den bra musiken och alla dansade som galningar.
Annat som hände värt att nämna är väl att jag fick en bitch slap, Elina blev stalkad och Therese träffade gamla... eh.. vänner. Good times! När kvällen var slut tog jag och Therese en taxi hem till mig och däckade i min sköna säng. Hade askonstiga drömmar också. Vaknade mitt i natten, visste inte vart jag var och vem fan det var som låg bredvid mig.
Enligt Therese hade jag satt mig upp och kollat konstigt på henne och sedan somnat om igen...

you've officially been chopped and screwed.

Jobb idag, fuckade bara upp en grej. Det går frammåt, eeeey.
Därefter fejsade jag runt ett tag och sen drog jag hem till Anton för lite vattenpipa. Gött. De har kommit på vääärsta nya metoderna. Ska nog introducera dem för Gäbs när hon kommer hem 11 DECEMBER. Yes, nu har hon äntligen beställt.

Btw, hände sjukt läskig grej när jag skulle hämta cykeln i källaren. Står med nyckeln i dörren och ringer Elina för HELL NO att jag går ner helt ensam där med The Grudge och Samara i krokarna. Pratar med Elina, krångar med cykellåset, krånglar lite mer, och BAM... lyset släcks.
Motherfucking paniiiiiiik.
Lampknapparna lyser inte. Hasar runt så snabbt jag kan i den fucking jäkla LAMBYRINTEN... det är kolsvart. Hör The Grudge bakom mig. Ser en lampknapp och KASTAR mig över den.

Never. Again.

23 november.

Idag fyller jag 19 år. Känner inte ett smack. Verkligen en in between ålder.
Men jag fick fina presenter. En väska, Photoshop, strumpor och vattenfärger.
Blev väckt på sängen vid halv sju, har ju jobb nu förtiden ;) Receptionist är ett jävligt krävande jobb. Men det är också jätteroligt, finns alltid något att göra. Plus att de som jobbar där är jättetrevliga. De hade till och med köpt en present till mig, ett armband och halsband. Jag i min tur hade bakat brownies - dels för att jag fyllde år och dels för att jag måste passa på att ställa mig in lite extra nu när jag är ny, HAHA.

Nu sitter jag i sängen och väntar på att få åka och dansa. Fan, det är bara tre gånger kvar nu! Ska nog gå nästa termin också, men då ska jag välja två kurser till så jag går tre ggr i veckan istället för en. Ska kolla med Daniel om det funkar att gå samma kurs igen plus fortsättningskursen så man slipper gå så många olika...
Elina, Anton och Wille ska med idag också. Elina och Anton var med förra gången och kollade på för Anton funderar på att börja. Men idag ska han testa på också. Elina följer med som stöd och Wille... Följer med för att han hoppas att Anton ska göra bort sig. Plus att de ska filma oss och se vem som är bäst, haha. Anton kaxar ju som fan!

Är väl värt att nämna helgens äventyr också, I guess.
I fredags var det över några här innan vi drog till Trädgårn och Mobergs. Hade aaaaskul och det hände massa galna saker, haha. På lördagen var vi hemma hos Therese och rökte vattenpipa och åt pannakakor. Det var meningen att det skulle bli pannkakstårta, men efter att vi stått och stekt typ 20 pannkakor så var det ingen som orkade göra en tårta av skiten så vi slevade bara upp det på tallrikarna :P

Well, det var väl det jag hade att skriva.




Imorgon

Imorgon ska jag:

Gå upp klockan 06.30.
Jobba till 14.30.
Gå till Intersport (eller är det Team Sportia? Förvirrande) och köpa nya träningskläder.
Posta Lovefilm.
Åka till dansen.
DANSA 75 LÖÖÖVELY MINUTER.
Åka hem och sova ihjäl mig.


xxx

you can't break something that's already broken. you can just make it hurt a little bit more.

RSS 2.0