Today

Idag har jag lämnat in tre uppgifter. SCORE!

aouch

Jag får vansinnesanfall på min jävla hund som står och skäller konstant åt ingenting. Snart stoppar jag ner en boll i halsen på henne. Annars sitter jag och försöker plugga, men det går inte att koncentrera sig. Brukar vara så..
Bortsett från att jag sprungit runt och städat mitt rum inför visningen, monterar en klädstångsgrunka, gått på bio och målat hus så känns det ändå som om jag alltid hamnar vid skrivbordet i mitt rum med samma hemsidor, samma plugg och samma musik. Det behövs lite förändring. Ikväll är det studenskiva på Viper, jag hoppas på en lyckad kväll annars skriker jag.


Sex in the nature





Tyckte Johans video var lite rolig, så... ja. Haha. 

vadskullejaggörautanmusiken?

Har du nånsin känt att du vill lyssna på en låt om och om igen, men du vågar inte, för du är rädd att tröttna på den? Du är rädd för det ögonblicket då den inte längre får dig att stanna upp och bara älska/gråta/hata allting.

Ohh
Ohh
She was standing there by the broken tree
Her hands were all twisted
she was pointing at me
I was damned by the light
coming over, as she
spoke with a voice that
disrupted the sky
She said 'Come on over to a bit of shade,
I will wrap you in my arms
and you'll know you're save
Let me sign
let me sign


Let me sign av Rob Pattinson

soulmates

Jag kom på att jag helt glömt ladda upp bilder, eller ens titta på dem, från när Gaby var här nu i påskas. Gjorde ett litet collage, bara för att vi är så magnifika och underbara liksom. PUSS



Never Seen the Light of Day




Supermassive Black Hole

Idag var det helt klart kaos i skolan. Ilska, tårar och flitighet är nyckelord för vissa i Sp06B. Jag satt och jobbade med rapporten in i det sista, tillslut var nog jag, Simon, Pernilla och Erik de sista eleverna på hela skolan. Den jävla byggnaden tar helt enkelt kol på oss alla. Erik och alla andra som är på; ser fram emot vår eldfest efter studenten!! (Nej, vi ska inte elda upp skolan, även om det låter frestande)

Just nu sitter jag och skriver klart loggboken till tonerna av den senaste favoritlåten, den här gången av Muse. Sweet.



VAFAN!

Kan The Hives spela i sthlm någon jävla gång eller!?

shedontcarewhathermothersays

Det här måste ha varit en av de mest händelserika veckorna på länge! 
Lördags: Mando Diao
Söndags: En tripp till Jakobsberg
Måndag: Studentskiva
Tisdag: Ikea i Barkarby
Onsdag: Hemma hos Therese och tittade på Twilight
Torsdag: Mösspåtagning/Valborg

Jag säger då det! Dragit på mig en förkylning har jag lyckats göra också. Känns som om jag sväljer genom ett sugrör om någon förstår den liknelsen, höhö. Sitter alltså ihopkrupen i sängen med Kings of Leon i högtalarna, två filmer bredvid mig och ett tillskott på miljoner bilder från veckan i datorn. Coming up next xD Eftersom att det har hänt så mycket och jag inte skrivit något på hela veckan så får jag göra flera inlägg. Men det är det värt!

RSS 2.0