Heeeey.



- Hur mobbat ser det här ut på en skala?
- Hur stor är skalan?

HAHA

14 tracks

Igår bestämde jag och Elina oss för att åka till Centralstationen i Stockholm för att ta ett tåg till något ställe som lät trevligt. Det blev Nynäshamn. Där åt vi lunch, gick på upptäcksfärd, satt i en park och spelade kort, drack juice och åt flingor och löste korsord. Precis som ett gammalt par, ungefär.

Och självklart hände det flera roliga saker.
1. Beviset på att vi har världens tråkigaste men ack så underbara humor. Tågresan dit var ganska lång och efter ett tag blev man lite uttråkad. Då hör vi det. Nästa: Krigslida. Vi ser upp från vara dvalor och tittar på varandra. Sen vänder vi oss om för att titta på monitorn för att försäkra oss om att vi hört rätt. Sen börjar vi asgarva okontrollbart. Tåget var ganska fullt och det kändes helt fel att två 18 åringar satt och skrattade åt något som lät som ordet slida. Men det gick inte att sluta, så vi satt där, röda i ansiktet av ansträngningen från att kväva skratten.
2. Väl framme upptäckte vi att vi var megakissnödiga. Vi ville helst undvika den äckliga offentliga toaletten så vi tänkte gå in till ett café för att fråga där. På vägen går vi under ett stort träd och helt plötsigt känner jag något kallt på min axel. Jag blir överraskad och min hand flyger upp för att slänga iväg vad som just hamnat på min axel. Då känner jag att det är något slemmigt. Mina första reaktion är: EEU en fet äcklig larv har ramlat ner på mig från trädet! Samtidigt börjar Elina gapa som en dåre vilket får mig att göra detsamma. Det visar sig att ett uselt fågelfä har SKITIT på mig plus att jag i min överrasking hade slängt en klutt på Elina också. Så där står vi, mitt på trottoaren och flaxar med armarna för att få bort det hemska samtidigt som vi skriker och skrattar hysteriskt.
I vad som känns som slow-motion tar Elina ett blad för att TORKA AV SIG SJÄLV! Låt mig beskriva läget: Jag: Enorm skithög på min axel. Elina: En minimalistisk liten prick av bajset. När vi båda hade så lite bajs som möjligt på oss bestämde vi oss för att fortsätta till caféet för att både pissa och tvätta av oss. När vi når vårat mål säger dem att vi ska gå till den offentliga toaletten. Häxor.
Då kommer rolighet nr. 3. Vi säger: Okej, men kan vi få servetter och vatten istället då?
Först efter insåg vi att det kunde uppfattas vääldigt fel. Det var ju inte precis så att vi skulle ta servetten och ställa oss bakom en buske... JAG HADE FAKTISKT BAJS PÅ MIG.


Underbar bild haha

Skagenrörabaguette är godast.




Världens minsta snopp?

Emelie fick ett väldigt lent läppglans från en tidning.

Av en glömd anledning slog Elina mig så hårt att man såg fingeravtrycken. Paaaaain.

Det där är humor det!!





The Night They Drove Old Dixie Down

Så här kan det gå när jag och Elina har en heldag tillsammans:
Att sitta i flera timmar och titta på världens bästa serie tillsammans med nybakta brownies.
Att klockan tolv på natten lyckligt springa ut efter att ha insett att det fortfarande fanns lite solljus kvar att utnyttja.
Att klockan två på natten riva av alla lakan, kuddar och täcken som går att få tag på för att bygga en koja/tält att sova i.
Att äta världens godaste frukost.
Att lyssna på musik och sola med Linnea.
Att helt plötsligt bestämma sig för att gå på bio i Täby C tillsammans med Linnea och David. (Baksmällan, aaasbra!)
Att på mindre än två timmar hinna köpa mer än ett plagg i var.
Att boka biljetter till HULTSFRED.











Sommar



foton av moi

Elinski är här och vi har kommit på den briljanta idén att dygna. Brownies, dipp med grönsaker och O.C. står på schemat. I LIKE.

somuchtorebuild


i get lost in the lights,
so high, i don't want to come down
to face the loss of the good thing that i found



minakommandesommardagar

Igår satt jag och Therese på En liten smula. Det var vi två helt ensamma på deras uteservering och där satt vi med varsin enorm kopp latte och pratade i evigheter. Så vill jag att alla sommardagar ska se ut. Det var fint. När vi gick ungefär tre timmar senare så märkte vi att de hade stängt en timme innan. Hoppsan.

01234

Idag har jag kollat på hur kära klasskamrater har krampat runt i lommaren. De plaskade fram en sjätte plats. Duktiga stycken. Under resten av dagen har jag befunnit mig i olika hem, på olika möbler och med olika personer. Först var jag och Therese hemma hos Sara på hennes altan där vi åt kladdkaka med grädde och Trocadero. 
Sen, fram tills nu, har jag suttit på Elinas säng och druckit O'boy och bläddrat i fina tidningar.  

RSS 2.0