alors on danse

Igår var jag och Hanna på Mobergs, fuck alla bangare liksom. Ska skriva ett inlägg om kvällen sen, men nu ska jag iväg och jobba till halv nio och sen kaaanske det blir bio. Får se om någon kan hämta mig, annars är det kööööört!

Lejtaaaah.

Gaby om Jonatan, hahahaha

haha :D:D ja jag far val ta en del av kreditien till mig, man kan ju nastan saga att det ar jag som har lart upp honom, han var ju nastan som min lille larling kan man saga, wax on wax of little grasshopper, aah jag saknar lille applepie

Du är söt.

Ligger i sängen och lyssnar på The Killers. I like. Boooorde verkligen gå och lägga mig, ska upp sju i morgon. Jonatan fyller 17 år så vi ska sjunga för honom och sen så ska jag iväg till doktorn vid halv nio. Aaaawesome. Elina ska följa med mig. Jag är rädd för läskiga slangar i halsen. Det var även tänkt att vi skulle dra ut på kvällen men verkar inte bli något som det ser ut nu... Syyyyynd! Aja, later.

Up in the blue


schteeeker.

åh vad jag hatar när jag inte uppdaterar. vill kunna läsa om allt jag gjort senare så jag inte glömmer juuu.

anywho. jag sitter just nu på balkongen och det är nog första dagen på året som man verkligen kan säga "nu är det sommar". för satan vad varmt och skönt det är! till och med vinden är varm så visst jävlar är det sommar.
musiken heter desire av pharoahe monch, håret är rött och mobilen är en iPhone. kan inte bli så mycket bättre just nu.

ikväll ska jag på pyjamasparty hos Lundgren tillsammans med Sara, Fiya, Anna, Magnus, Eric och... kanske någon mer. vet inte riktigt. vi ska käka tacos, get wasted and fuck. skoja bara. vet inte riktigt vad vi ska göra, får la seeeeee.

var på medias studentskiva i onsdags, det var feeeeett. temat var rock'n roll så alla var så där sunkigt snygga. förfest hos eric, gillart! Carro fick Eric, Fiya och Magnus att sjunga utan "skyddsnät" på balkongen, Sara tappade sitt pass och kom inte in, alla lyssnade på Westlife (en lång historia) och så hände maaaassa mer som inte är till för att blogga HÖHÖ.

Jag och Carro är rock'n roll snygga.


RSS 2.0